Erkeklere tecavüz eden çete!


Zimbabwe'de kadın çetesi, tecavüz ettikleri erkeklerin spermlerini aldı...
Afrika ükelerinden Zimbabwe’de erkek otostopçuları arabalarına aldıktan sonra silah zoruyla kaçırıp tecavüz ederek spermlerini alan bir kadın çetesi ortaya çıkarıldı.

NewZimbabwe.com adlı internet sitesinin haberine göre, Zimbabwe’nin Gweru kenti yakınlarında bir otomobili durduran polis araçta içi sperm dolu 33 prezervatif buldu.

Polis bunun üzerine soruşturmayı deriştirince ilginç bir çete ortaya çıktı. Rosemary Chakwizira (24), Sophie Nhokwara (26) ve Netsai Nhokwara (24) adlı kadınların, yanlarındaki erkek sürücüyle beraber, yol kenarında otostop yapan erkekleri kaçırarak silah zoruyla tecavüz edip prezervatifle spermlerini aldıktan sonra kurbanları bir yol kenarına attıkları ortaya çıktı.

Kadınların spermleri ne yapacağı tam olarak anlaşılamadı. Ancak Midland polis şefi yardımcısı Charles Makono, Zimbabwe’de yaygın olarak "kara büyü" üzerinde durduklarını bildirdi. Polise göre, alınan spermlerin Batılı sperm bankalarına satılma ihtimali de bulunuyor.

Polis ayrıca, tecavüze uğrayan erkeklerin kendilerine başvurarak kadınlar aleyhinde şahitlik yapması çağrısında bulundu.


Vatan
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)