Kaan Karakuş yazdı:"Diyelim ki “Her Kürt PKK’lı değildir” sözüne inanmıyorsun…."

Her Kürt PKK’lı değildir. PKK’dan bizim nefret ettiğimiz kadar nefret eden Kürtler de vardır. Bunların sayılarının son zamanlarda azalmasının tek sorumlusu da PKK değildir. Van Türk ilidir…
Bir “şuur tutulması“dır yaşanıyor ve “bence” çok tehlikeli…

Anadolu’da tarım diye birşey varken, “patoz” diye bir alet vardı. Sapla samanı birbirinden ayırmaya yarardı. Son günlerde her eve şart oldu!
1) PKK’ya ve emperyalizme hizmet eden bütün unsurlar hiç acımadan temizlenmelidir. Gerekirse mermiyle, topla, tankla, tüfekle. Terörden ve Türk askerinin kanından beslenen bütün siyasetçiler ve işbirlikçiler de iple…
2) Van Türk ilidir, Türkiye’dedir, Misak-ı Millî sınırları içerisindedir. Bunları kabul etmiyorsan, bölünmeyi zaten kabul etmişsin demektir.
3) Kürt “kardeşim” falan değildir. Cumhurbaşkanı olmasına bile bir engel bulunmayan Kürt, eğer Türkiye vatandaşlığını kabul ediyor ve bütün şartlarını (tek tek saymamayım, o şartlar malumdur) yerine getiriyorsa, vatandaşımdır. Getirmiyorsa düşmanımdır. Ve bu şartları yerine getirmeyen bir çok “Türk” de vardır, onlar da düşmanımdır.
4) Her Kürt PKK’lı değildir. PKK’dan bizim nefret ettiğimiz kadar nefret eden Kürtler de vardır. Bunların sayılarının son zamanlarda azalmasının tek sorumlusu da PKK değildir.
5) Yaşı 14, 15, 16, hiç önemli değil. “Taş atan çocuk” diye birşey yoktur. İki sene sonra molotof atacak, dört sene sonra Kalaşnikof tutacak “potansiyel terörist piç” vardır. Tuzu kuru “entelektüel” humanistler rüya görmesinler, bunlar asla eğitilemezler. Hiçbirine de acımam, onyedi yaşındaki Serap Eser’i molotofla yakıp öldüren piçler, Serap Eser’den de küçüktüler.
6) Kürt’e “ders vermek” için, Van’a yolladığın yardım kolisinin içine sadece Türk bayrağı ve Atatürk resmi mi koydun? Bence yanlış yaptın! Elinden geldiği kadarını, gücünün yetebildiği kadarını koyacaktın o koliye, ama kolinin en altına da bir Türk bayrağıyla bir Atatürk resmi koyacaktın; ders odur işte. Dillendirmeyi sevmem, ama ben öyle yaptım.
7) Diyelim ki “Her Kürt PKK’lı değildir” sözüne inanmıyorsun; Van’da sadece Kürt yoktur, Türkmen de vardır ve ayrı ayrı semtlerde yaşamazlar. Biliyor muydun?
8) Ordumuz şerefimizdir, ordumuza düşman olan da düşmanımız. Peki, Türk ordusu onyıllardır bu belaya kendi içinden verdiği şehitlere rağmen ne yapıyor bugün Van’da, biliyor musun? Türk ordusunu Türk ordusu yapan, Mehmetçik’i Mehmetçik yapan budur!
Atatürkçüsün, Kemalistsin, ne güzel... Anadolu’nun anasını ağlatan Yunan nihayetinde İzmir’den kovalandığında, kendisine tahsis edilen köşkün merdivenlerinde “buyur Paşam, üzerine bas da geç” diye ayağının altına Yunan Bayrağı serilen Mustafa Kemâl’in verdiği yanıtı bilmez misin?
9) Eşbaşkan zevahiri kurtarmak için fink atarken, 40.000.000.000 TL nerede?
***
Şimdi, bu yukarıdakilerin hepsini yazıp savunan için ne denir?
A) Faşisttir, ırkçıdır
B) Kürtçüdür
C) Liboştur
D) İşbirlikçi ya da etki ajanıdır
E) Hiç biri
Acele etmeyin, vaktinizi kullanın. Bu sınavda dört yanlış hiçbir doğruyu götürmüyor.

Z. Kaan Karakuş
İLK KURŞUN
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)