Kayıp Kübra Uçar'ın cesedi bulundu ya Gamze Ay...


Bakkala alışveriş yapmaya çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Gamze
Ay’ı ailesi ve emniyet güçleri her yerde arıyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü evinden bakkala alışveriş yapmaya giden, bakkalda yaptığı alışverişin ardından kayıplara karışan Gamze Ay’ı bulmak için ailesi ve emniyet güçleri seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre; 12 yaşındaki öğrenci ailesinin evde olmadığı bir saatte yakınlarındaki bir bakkaldan alışveriş yapar. Bu saatten itibaren öğrenciden haber
alınamaz. Kızlarının eve dönmemesi üzerine endişeli aile emniyet güçlerine durumu bildirir. Emniyet güçleri ise şimdi kayıplara karışan Gamze Ay’ı bulmak için bütün imkanları seferber ediyor. Gamzenin acılı babası Mesut Ay, “Kızım günlerdir kayıp. Kimseler görmemiş nereye gitti ne oldu ne bitti hiçbir bilgimiz yok. kaybolduğu günden bu zamana aralıksız çalışan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah
kendisine ulaşırız” dedi. Anne Menekşe Ay ise üzüntüden konuşamayacak durumda idi.

Gamze'nin Ailesi Perişan Video için tıklayınız

Mersin'de harabe bir kilisenin altındaki geçide öldürülüp atılan Kübra'nın arkadaşı yaklaşık 1 yıldır kayıp olan Gamze Ay'nın bulunması için arama kurtarma çalışması yeniden başlatıldı. Çalışmalara katılan 70 kişilik uzman ekip 1 yıldır kayıp Gamze'nin bulunması için ipucu arıyor.

Erdemli ilçesinde 4 Ekim'den buyana kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki Kübra Uçar'a ait cesedin bir kilisenin altındaki geçitte bulunmasının ardından, arkadaşı Gamze Ay'ında aynı bölgede olabileceği ihtimali üzerine eden güvenlik güçleri bölgede arama kurtarma çalışması başlattı.

Limonlu deresi çevresinde Kaleboynu mevkiinde başlatılan arama kurtarma çalışmasına Mersin ve Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü polislerinden oluşan 70 kişilik uzman ekip katıldı. Arama çalışmalarına kayıp kızın komşuları da destek verdi.

Ekipler harabe kilisenin yıkıntılarının altında ve çevresinde oyuk, kuyu ve mağaralarda yaklaşık 1 yıldır kayıp olan Gamze Ay'a dair bir ipucu arıyor. Arama kurtarma ekipleri engebeli arazide zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Küçük Gamze'nin komşusu olduğunu ifade eden Ayşe Köseoğlu, küçük kızın kaybolmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Gamze artık bulunsun istiyoruz. Bizde kendimizce aramaya katılıp yardımcı olmak istiyoruz. Ona dair bir ipucu arayacağız" dedi.

Geçen yıl kayıp Gamze'nin evinin yakınlarındaki 250 dönümlük arazide arama yapmış ancak bu aramalardan sonuç alınamamıştı.

Kayıp Gamze'nin de arkadaşı Kübra Uçar'la aynı kaderi paylaştığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Arama Çalışmaları Video için tıklayınız

Sözcü Haber tarafından derlenmiştir.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)