Şehit polisin son mesajı: “Allah düşmanın bile şereflisini versin”


BİTLİS’in Güroymak İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen 5 polis memurundan biri olan Balıkesirli 38 yaşındaki Bülent Emen’in son mesajı “Allah düşmanın bile şereflisini versin” oldu.
Şehit olan polis memurlarından Bülent Emen, önceki gün sabah saatlerinde, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta “Allah düşmanın bile şereflisini versin” başlıklı bir mesajı paylaştı. Yazıda, bölgede vatandaşlık görevlerini yerine getirmeyip hizmet bekleyenlerin olması, hizmet için gönderilen doktorlara, mühendislere, öğretmenlere saldırılıp şehit edilmeleri, askerin, polisin arkadan vurulması eleştirildi. Yazı başlıtkaki gibi “Allah düşmanın bile şereflisini versin” cümlesiyle bitirildi. Polis memuru Emen bu yazının ardından dün şehit oldu.
BABASI DA YENİ VEFAT ETTİ
Polis Bülent Emen’in şehit düştüğü haberi, memleketi olan Balıkesir’in İvrindi İlçesi’ne bağlı Korucu Beldesi’nde büyük üzüntü yarattı. Yaklaşık 50 gün önce kadir gecesinde eşi Orhan Emen’i kalp krizi sonucu kaybeden Nimet Emen bu kez oğlunu şehit vermenin acısını yaşadı.
İki kızı Safiye Akturp ve Emine Kılıç ile şehit oğlu için gözyaşı döken anne Nimet Emen, “Beter olsunlar. Bizi yaktılar onlar da yansın” diyerek terör örgütüne lanet yağdırdı.
BAYRAĞA BİR KAN DAMLASI DAHA
Bülent Emen’in amcasının oğlu Ali Emen, “Bülent, eşi ve çocuklarını daha önceki görev yeri olan Lapseki’de bırakmıştı. Bitlis’te ikinci yılına girmişti. 6 ay sonra tayini çıkacaktı. Bayrağımıza bir kan damlası daha eklendi. Çok üzgünüz” dedi.
EŞİ DE BELDEYE GELDİ
Şehidin eşi Fatma Emen de gece saat 23.00 sıralarında 10 yaşındaki oğlu Bahadır Orhan ve kızı 4 yaşındaki Eylül Emen ile Korucu Beldesi’ne geldi. Polislerin ve sağlık görevlilerinin eşlik ettiği Fatma Emen, eşinin ardından “Bizi nasıl bırakırsın da gidersin. Niye bıraktın gittin bizi. Böyle mi gelecektik buraya” diye ağıtlar yaktı.
Şehit polis Bülent Emen’in yarın (perşembe) Korucu Beldesi’nde toprağa verileceği belirtildi.
Facebook’daki yazı
ŞEHİT polis memeru Bülent Emen’in, Facebook’ta paylaştığı “Allah düşmanın bile şereflisini versin” başlıklı bu yazıyı paylaştı..
“…. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin.”

DHA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)