Condoleezza Rice, 'Garip ve biraz ürkütücüydü'

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin kendisine olan "ilgisini" "tuhaf ve biraz ürkütücüydü" diye tarif etti.

CNN International'da dün gece yayınlanan bir programa çıkan ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin yaptırdığı ve kendi fotoğraflarından oluşan videoyu gördüğünde müstehcen bir şey yer almadığı için rahat bir nefes aldığını söyledi.

Bir seferinde Kaddafi'nin kendisi için hazırlattığı videoyu izlettirdiğini söyleyen Rice, videoda yer alan "Beyaz Saray'da Siyah Bir Gül" adlı şarkının da Kaddafi tarafından kendisi için bestelettirildiğini anlattı. Videoyu izlediğinde neler hissettiğinin sorulması üzerine Rice, "oldukça sıra dışıydı, tuhaftı ve biraz da ürkütücüydü" dedi.

Kaddafi'nin kendisine olan takıntısını daha önceden bildiğini belirten Rice, videoyu Libya ziyareti sırasında Kaddafi ile birlikte izlediğini, izledikten sonra da iş konuşmaya devam etmek için uğraştığını söyledi. Kaddafi'nin kendisi hakkında bir video izlettireceğini söylediğinde çok korktuğunu anlatan Rice, uygunsuz bir şey çıkmayınca rahatladığını ifade etti.

AA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)