Google Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

Geleceğin yıldızlarını arayan Google, fotoğraf yarışması düzenliyor. Google+ üzerinde gerçekleşecek yarışmada büyük ödül bir fotoğraf gezisi. Yarı finale kalan 100 kişiye de Samsung Glaxy Nexus cep telefonu hediye edilecek.

Sadece üniversite öğrencilerinin katılabileceği yarışma tüm dünya çapında katılımcılara açık olarak yapılıyor. 10 farklı kategoride seçilen 10 finalistin eserleri İngiltere’deki Saatchi galerisinde 2012 yılının iki ayı boyunca sergilenecek. 10 finalist açılış sergisine bir arkadaşı ile katılma imkanı bulurken, birinci seçilen yarışmacı ise egzotik bir lokasyonda ünlü bir profesyonel fotoğrafçı ile eğitim alma hakkı kazanacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler 10 Kasım 2011 – 31 Ocak 2012 tarihleri arasında fotoğraflarını gönderebilecekler. Yarışma sonunda yarı finalistlere (100 kişi) birer Galaxy Nexus telefon hediye edilecek. 10 kişiden oluşacak finalistler ise 23 Mayıs 2012 tarihinde Londra’da yapılacak sergi açılışına bir arkadaşları ile katılabilecekler.

Yarışmaya katılmak için Google+ profilinizin olması gerekiyor. Üniversite öğrencisiyseniz ve yarışmaya katılmak istiyorsanız buraya tıklayın

shiftdelete

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)