İsrail'in İran'a saldırması intihar mı olur?


"İran saldırısı siyonist İsrail için intihar olur"
İran Savunma Bakanı Ahmed Vahidi, İsrail'in İran'a saldıracak güçte ve durumda olmadığını belirterek, böyle bir eylemin sonuçlarının siyonist yetkililerce de bilindiğini ve bir intihar olacağını söyledi.

İran Radyo Televizyon Kurumunun (IRIB) haberine göre Bakan Vahidi, yeni silahların tanıtım töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, İsrail'in son günlerde saldırı tehditlerini yeniden gündeme getirmesini değerlendirdi.

İsrail'in İran'a saldıracak güçte ve durumda olmadığını belirten Vahidi, ''böyle bir eylemin sonuçlarının siyonist yetkililerce de bilindiğini'' söyledi.

''İran gibi bir güçle çatışmaya girmek siyonist İsrail için intihar olur'' ifadesini kullanan Vahidi, İsrail'in intihar etmek isteyeceği zaman böyle bir karar alması gerektiğini belirtti.

Vahidi, olası bir saldırıya verecekleri ilk cevapla düşmanı saldırı fikrinden caydıracaklarını belirterek, İsrail saldırısının bu ülke için sonun başlangıcı olacağını sözlerine ekledi.

ABD ve İsrail, İran'a yönelik askeri saldırı seçeneğinin masada olduğunu sürekli tekrarlıyor.

Tel Aviv yönetimi saldırı tehdidini son günlerde yüksek sesle dillendirirken, İran hiçbir saldırının karşılıksız kalmayacağı uyarısında bulunuyor.


AA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)