Milletin aracıyla PKK’lı mezarına ziyaret


BDP’li Pervin Buldan, yakıtı bile TBMM’den tahsis edilen resmi makam otomobiliyle Iğdır’da güvenlik güçlerince öldürülen teröristin gömüldüğü yere gitti.
Mehmetçiğe hakaret
PKK terör örgütünün siyasi uzantısı BDP’nin Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, bayramlaşmak için gittiği seçim bölgesi Iğdır’da Mehmetçiğin kemiklerini sızlattı. Buldan, Aralık ilçesine bağlı köylerde vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatan hainine jest
Pervİn Buldan, köy mezarlığına da geçerek Mehmetçiğe silah çeken vatan haini bölücülerin mezarını ziyaret etti. Üstelik deposundaki yakıtı bile milletin kesesinden alınan “TBMM 029” plakalı resmi meclis aracıyla...

Bölücü için dua da etti
Meclis plakalı araçla mezarlığa giden BDP’li Pervin Buldan, bölücü terörist için dua da etti. Buldan’a teröristin ailesi ve BDP Iğdır teşkilatı üyeleri de eşlik etti.


TBMM aracıyla terörist mezarına ziyaret
PKK terörünün Meclis’teki uzantısı BDP’den Türk halkını tahrik edecek bir hareket daha. Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, bayramlaşma ziyareti için gittiği seçim bölgesi Iğdır’da TBMM’nin resmi plakalı aracıyla Mehmetçiğe silah çeken ve güvenlik güçlerince öldürülen PKK’lı teröristin mezarını ziyaret etti. Buldan, seçim bölgesi olan Iğdır’a gelerek partililerle bayramlaştı. Parti binasındaki törenin ardından Buldan, Iğdır Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk ve partililer ile Aralık ilçesine bağlı köylere geçerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bu arada, Pervin Buldan, bir köy mezarlığına da giderek, güvenlik güçlerince öldürülen teröristlerin mezarlarını ziyaret etti. Üstelik yakıtı bile milletin vergilerinden kesilen paralarla ödenen “TBMM 029” plakalı meclis aracıyla...

AKP’nin jesti
Meclis Başkanlık Divanı, 9 Eylül 2011’de milletvekillerine makam şoförü tahsis etmiş, 13 Ekim’de de, telefon ve faks gibi iletişim giderleri için ayrılan 23 bin liralık ödeneğin bir bölümünü yakıt için harcayabilme kolaylığı getirmişti.

Yeniçağ
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)