Online Reklamcılık İstanbul'da Tartışıldı


Microsoft Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı "Imagine 2011 İstanbul" etkinliğinde Microsoft Advertising'in online reklamcılık sektörüne sağladığı yenilikler konuşuldu.

Microsoft Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Faramawy'nin açılışını gerçekleştirdiği Imagine 2011 İstanbul etkinliğine, Ortadoğu ve Afrika Bölgesindeki online reklamcılık dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi.

Microsoft'un iş ortakları, müşteriler ve reklam ajanslarından 130'un üzerinde katılımcının yer aldığı etkinlikte yaratıcılığın teknolojinin gücü ile birleştiği zaman ortaya çıkabilecek yeni dijital platformlar ve farklı fikirler üzerine konuşuldu.

Microsoft Advertising'in bölgedeki ilk etkinliği olan Imagine 2011 İstanbul ile bölgenin büyüme inovasyon alanındaki büyük potansiyeli ve enerjisinin açıkça ortaya konduğuna dikkat çeken Ali Faramawy, "79 ülkenin yer aldığı bu bölge genç nüfusu ve teknolojiye hızlı uyum sağlaması ile öne çıkıyor. Hedefimiz bölgede yaşayanların teknolojinin gücü ile kendi potansiyellerini keşfetmelerini sağlayabilmek" diye konuştu.

Microsoft Reklam ve Online'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Turan, "Rekabetin arttığı pazarda markalar farklılaşabilmek için çeşitli çalışmalar yürütüyor.

Microsoft Türkiye olarak bizler de markalara online tarafta kendi hikayelerini hayata geçirebilecekleri ve rakiplerinden ayrışabilecekleri çok geniş bir platform sağlıyoruz.

Reklam ve online bölümü olarak reklam verenler, ajanslar ve iş ortaklarımızla birlikte Türkiye'nin online'daki geleceğini yeniden şekillendirmek için yapacağımız yeni işbirlikleri ile farklı çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Bu etkinliğe katılmış olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Nokia Ortadoğu ve Afrika Ajans ve Medya Müdürü Melanie Walter, "Imagine 2011 İstanbul, Microsoft'u ve sunduğu imkanları daha iyi anlayabilmemiz açısından çok iyi bir fırsat oldu. Gelecekte yeni ve ilginç projelerde birlikte çalışabilmeyi umuyoruz" dedi.
MSN Avrupa Genel Müdürü Alexandre Michelin ve yemeksepeti, grupanya gibi Türkiye'de en çok tıklanan sitelerin kurulmasında büyük rol oynayan Young Turk Venture'ın Kurucu Başkanı Cem Sertoğlu'nun da konuşmacı olarak yer aldı.

shiftdelete

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)