Paşa'dan, Nagehan Alçı'ya tokat gibi yanıt:“O kadın önlüklü PKK’lıdır. Önlüksüz BDP’lidir. O asker düşmanı, ordu düşmanı birisidir"


Melih Gökçek’in sahibi olduğu bilinen Beyaz TV’de yayınlanan Med-Cezir’e Atatürk’e “diktatör” diyen Akşam Gazetesi’nden Nagehan Alçı ve Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker arasındaki tartışmalar damgasını vurdu.
Program boyunca emekli paşa Ramiz İlker ile Nagehan Alçı arasında çok sert tartışmalar yaşandı. Nagehan Alçı’dan “O kadın” diye bahseden Ramiz İlker’in bu tavrı moderatör Latif Şimşek’in tepkisini çekti.

O KADIN ÖNLÜKSÜZ PKK’LIDIR
Agresif tavırları ile tanınan emekli Paşa Ramiz İlker’e soru sormak isteyen Nagehan Alçı Ramiz Paşa’nın tepkisiyle karşılaştı. “Ben seninle konuşuyorum Latif o kadını muhatap almıyorum.” diyen Ramiz Paşa “O kadın önlüklü PKK’lıdır. Önlüksüz BDP’lidir. O asker düşmanı, ordu düşmanı birisidir. ” dedi.

İlk kurşun
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. ATATÜRKE HAKARET EDİYOR AMA HİÇBİR SAVCI HESABINI SORAMIYOR.ÇÜNKÜ ÜLKEDE BAHSETTİĞİ DİKTATÖRLÜK İKTİDARDADIR.BUNDAN GÜÇ ALARAK KONUŞUYOR.ASIL DERDİDE MEŞHUR OLABİLMEKTİR.ANCAK NEFRETTEN BAŞKA
    HİÇBİRŞEY KAZANAMAZ.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder