Rezalette yeni iddia: 1518′in parasını Bakan mı ödedi?


Tartışılan toplu seks rezaletiyle ilgili şok iddia
CHP milletvekili Aytun Çıray, Sheraton oteldeki ‘’Fuhuş’’ olayına adı karışan İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan’ın, aynı gece otelde oğlunu evlendiren Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın misafiri olduklarını ve otel masraflarını da, Çağlayan’ın ödediğini öne sürdü.
Sheraton otelin 1518 numaralı odasındaki ‘’Fuhuş’’ iddialarıyla gündeme gelen türkücü İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan’ın, o gece aynı otelde oğlunu evlendiren Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın misafiri oldukları ve otel masraflarını da, Çağlayan’ın ödediği öne sürüldü.
CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray, Yıldızhan ve Doğan’ın Van depremi nedeniyle eğlence bölümü iptal edilince, düğünde konser vermediklerini, konuklar arasında, Ebru Gündeş, Adnan Polat, Şafak Sezer, Faik Öztürk ve Safiye Soyman ile Necati Şaşmaz’ın da bulunduğunu belirtti. Çıray, aynı zamanda köşe yazarı olduğu Türktime internet sitesine şunları yazdı:
‘’İstanbul’dan gelen pek çok ünlü isim o gece Sheraton’da konuk edildi. Acaba odaların ücreti kim ödedi? Bu sorunun cevabı için Sheraton otelini aradım. Sesi titreyen ön büro yetkilisi ‘O gece için hiç bir şekilde bilgi veremeyiz’ diye konuştu. Ama iddialara göre konaklama ücretlerini Bakan Çağlayan ödedi. Teyit edemesek de bu iddia kuvvetli ihtimal doğru görünüyor. Yani seks skandalına konu olan 1518 numaralı oda, Çağlayan’a fatura edildi’’
DOĞAN BAKANIN HEMŞEHRİSİ
Sanatçı Nihat Doğan’ın da bakan Çağlayan gibi Muş’lu olduğunu yazan Çıray şöyle devam etti:
‘’ Nihat Doğan’ın doğduğu yer Muş’un Kızılağaç beldesi(…) İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan da davetliler arasındaydı. Türkücü İzzet Yıldızhan düğün gecesi odasında grup seks partisi düzenledi (…) Parada anlaşamayınca, gürültü koptu. İkili karakola çekildi. Karakol macerası Cumartesi günü yaşandı. Pazar günü İzzet Yıldızhan’ı Türkiye’nin en muhafazakar TV kanallarından (Deniz Feneri davasında zanlı) Kanal 7’de gördük. İzzet Yıldızhan Show izleyenlere vur patlasın çal oynasın gecesi yaşattı’’

İlk kurşun
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)