Tekin, AA'nın haberine çok sert çıktı!


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Norveç Savunma Bakanı ile tartıştığı iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nun Norveç Savunma Bakanı ile tartıştığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun Avrupa Sosyalistleri Partisi kongresinde Norveç Savunma Bakanı Espen Berth Eide ile tartıştığı haberi yalandır" dedi.

"AA'nın bu haberi aşağılık bir dezenformasyondur"

Kılıçdaroğlu ile birlikte kendisinin de toplantıya katıldığını anımsatan Tekin, "Toplantıda hiçbir şekilde böyle bir tartışma yaşanmamıştır. Yalan haber üretme merkezlerini aratmayan Anadolu Ajansının bu haberi tümüyle asparagastır. İktidar partisinin güdümündeki Anadolu Ajansının bu haberi aşağılık bir dezenformasyondur" ifadesinde bulundu.

Tekin açıklamasında şunları kaydetti:
"Gerçek gazetecileri zorla emekliye sevk eden yerine yandaş medya mensuplarını başlatan Anadolu Ajansı yönetimi biran evvel aklını başına toplamalıdır. Tarafsızlık ve doğruluk ilkesini yitiren Anadolu Ajansı'nın yandaşlık ve yalakalık tutumunu kınıyorum. TRT Genel Müdürlüğü önünde yazılı basın açıklaması yapan CHP'li milletvekilleri önümüzdeki günlerde Anadolu Ajansı önünde de uyarı eylemi yapacaktır."

ANKA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)