Terör örgütü yandaşları bomba yaparken havaya uçtu

Bomba yaparken havaya uçtular
Terör örgütü yandaşları bir evde boru tipi parça tesirli bomba yaparken havaya uçtu. Patlamada iki kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

Patlama Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Ova Mahallesi'ndeki 44020 Sokak'ta akşam saat 21.30 civarında meydana geldi.

DHA'nın haberine göre; bir düğüne giden akrabası F.K.'nin 3 katlı evinin 3'üncü katındaki dairede toplanan Bilal Uçar, Fırat Ağrak, Halil İbrahim Karabulut ve Ahmet Genç, parça tesirli boru tipi bomba yapmaya başladı.

Meydana gelen patlamada sağ kolu kopan Bilal Uçar ve Halil İbrahim Karabulut Adana Devlet Hastanesi'ne, değişik yerlerinden ağır yaralanan Fırat Ağrak ve Ahmet Genç, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ağrak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, olay yerinde toplanan kişiler basın mensuplarının çekim yapmasına izin vermedi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bilal Uçar yaşamını yitirirken, Fırat Ağrak'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diğer 2 yaralının ise tedavilerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

'ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKSINLAR'
Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi alan Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, "Düğüne giden bir yakınlarının evinde boru tipi parça tesirli bomba yapılırken patlama olmuş. Anne ve babaların çocuklarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu çocuklardan ne istiyorlar" dedi.

Avcı, daha sonra hastaneden ayrıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)