Tokmak yazdı:"Öldürülen Teröristlere Ağıt Yakanlar"

PKK destekçisi BDP‘nin iki eş başkanları Selahattin Demirtaş ve Gülten Kışanak’ın bütün dertleri, devleti yıpratmak ve teröre çanak tutmak...
Tutumları hiç insancıl ve barışçıl değil!
Güneydoğu’daki olaylar, onların da tahrikleriyle zaman zaman büyüyor, alevleniyor.
Bunlar, demokratik ortamı ve özgürlükleri, terör yaratmak için kullanıyorlar.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Çukurca bölgesine düzenlediği son hava ve kara operasyonlarına 24 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü açıklayınca, BDP eş başkanı Gülten Kışanak karalar bağladı ve şöyle dedi:
“Gencecik bedenlerin bu kadar acımasız savaşta birer birer aramızdan ayrılması bizleri ve halkımızı katlanması zor bir süreçle karşı karşıya bırakmaktadır. Acımız büyük, yüreğimizdeki yara derindir. Tüm halkımızın başı sağolsun.”

PKK’lı caniler, Mehmetçikleri şehit ettiği vakit kılı kıpırdamayan Gülten Kışanak‘ın teröristler için gözyaşı dökmesi insanca bir davranış mıdır? Kaldı ki, akan kanların sorumluluğu, terörizmi destekleyen Gülten Kışanak gibi siyasetçilerdir.
BDP’nin diğer eş başkanı Selahattin Demirtaş da aynı kafada… O da, öldürülen teröristler için gözyaşı döktü ve hiç utanmadan:
“Bu vahşete karşı kimse sessiz kalmamalıdır. Bütün halkımız cenazelere en üst düzeyde sahip çıkmalıdır.” diye konuştu.
Bunlar, hem terörü körüklüyor, hem de öldürülen PKK‘lılar için ağıt yakıyor. Onların kafasında olanlar tahriklere devam ettikçe daha çokk kan akar.
Bunun hesabını vermeleri gerekir ama ne yazık ki bu ülkede çoğu suç yapanın yanında kâr kalıyor!

TOKMAK – SÖZCÜ
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)