Tüm yazıcılara tek kartuş!

Pelikan'dan tüm yazıcılar için kartuş!
Dev şirket, ürettiği bu ürünler ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor!

Güzel yazı ve ofis gereçlerinde üstün kaliteli ürünler sunan Pelikan, kartuş ve tonerlerinde de aynı kaliteyi ve titizliği devam ettiriyor. Pelikan bütün yazıcı modelleri için siyah kartuşlar haricinde renkli kartuşlar da üreten tek firma olma özelliği taşıdığı gibi kullandığı malzemelerde de kanserojen madde içermiyor.

Canon, Lexmark, Samsung ve HP gibi yazıcı marka ve modellerine yüksek kalitede renkli kartuş üretimi yapan Pelikan, dünya çapında geçerliliği olan ISO 14001 ve DIN EN ISO 9001 gibi sektörde evrensel kabul gören her türlü kalite ve ürün garanti sertifikasına da sahip. İsviçre'de bulunan Ar-Ge üssünün yoğun faaliyetleri, Pelikan kartuş ve tonerlerinin üretilmesinde en büyük rolü üstleniyor.

İleri teknoloji standartlarında üretilen ve yüksek verimlilik gösteren Pelikan kartuşlar, parlak bir baskı kalitesi garanti ediyor. Uzun vadeli kullanım ömrü sunan Pelikan kartuşlar, orijinal yazıcı kartuşlarına göre daha uygun fiyatlarla dikkat çekiyor.

Sağlığa ve Doğaya Dost

Pelikan kartuşların ve mürekkeplerin içeriğinde kanserojen maddeler bulunmaması sağlık açısından güven teşkil ediyor ve doğa ile dost bir üretim gerçekleştiriliyor. Pelikan kartuşlar, dağıtım öncesi %100 kalite kontrolünden geçirildikten sonra pazara sunuluyor ve bütün modeller için 3 yıl garanti süresi veriliyor.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da dağıtım kanalları bulunan Pelikan 20.000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteriyor. Ayrıca İsviçre, Çek Cumhuriyeti, İskoçya ve Malezya'da her biri ISO 14001 sertifikalı hardcopy üretim tesisleri bulunuyor.
Pelikan kartuşlara, Media Markt, Gold Teknoloji Marketleri ve seçkin kırtasiye mağazalarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Chip

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)