Yeşil Nokta Çevre Ödülü Uğur Dündar'ın

Sessizliğini bozdu, ilki yaşadı!

Star TV ile tüm bağlarını koparan Uğur Dündar dün meslek hayatında bir ilki yaşadı
Star Tv'nin satılması sonucu Doğan Grubu ile tüm bağlarını koparan Uğur Dündar dün meslek hayatında bir ilki yaşadı.


'Değişen Dünya, Kirlenen Çevre ve Artan Sanayi Sorumluluğu' temasıyla dün İstanbul Yapı Endüstri Merkezi'nde 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen uluslar arası zirvede Yeşil Nokta Çevre Ödülü kazanan Uğur Dündar, işsiz ve sade vatandaş olarak ilk kez ödül aldığını açıkladı.

Dündar, ödül alırken yaptığı kısa konuşmada eski patronu Aydın Doğan'a sitem dolu cümlelerle tepki gösterdi.

AYDIN DOĞAN'A SİTEM

Konuşmasında Doğan Grubu ile yollarını ayırması konusuna da değinen usta gazeteci "Star Televizyonu'nu dirilttiğimi söyleyen Aydın Doğan, başarılı oluşumuzu bu şekilde ödüllendirdi. Bana 'Sen Türkiye'nin en iyi televizyonucususun ama Star'ı saattık sen de artık işsizsin' dedi" şeklinde konuştu.

KİMLER ÖDÜL ALDI?

Uğur Dündar'ın yanı sıra ulusal basında etkin çevre haberleri yapan Hürriyet Gazetesi'nden Ali Dağlar, Milliyet Gazetesi'nden Önay Yılmaz, Cnntürk'ten Güven İslamoğlu, Dünya Gazetesinden Ömer Türkdönmez, Cumhuriyet Gazetesi'nden Cengiz Yıldırım, Habertürk Gazetesi'nden Ayhan Atakol, TRT Ankara Radyosu'ndan Banu Demir, NTV Yeşil Ekran adına Heves Atasoy ile Küresel Isınma Platformu ve EGD Başkanı Celal Toprak için basın ödüllerini kazanan diğer isimler oldu.

Vatan
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)