Ilımlı Kemalistler


ABD eliyle getirilen Ilımlı İslam Modeli'nin üzerinden yıllar geçti. Bu model planlanarak getirildi ve önemli başarılar elde etti bu süreçte.

Laik düzene karşı Radikal İslam'ın başarısız olacağı gerçeği bu ikinci yola sevk etti bir kısım dış gücü. Bu sayede Laik düzen yavaş yavaş eritilmek istendi.

Ülkemizde molla düzenine karşı duran en önemli güç Atatürkçü Düşünceye sahip insanlardır. Mustafa Kemal'den aldığı bayrağı ileriye taşıma görevinde olan bu insanlar mücadelelerini her zaman ve her yerde sürdürmektedirler.

Günümüz Türkiyesin de Atatürkçü Düşünce sahipleri susturulmaya ve yok edilmeye çalışılmaktadır. Asılsız iddialar ile hapsedilmekte, tehdit edilmekte, özgür düşüncelerine engeller konulmaktadır. Ama eminim hiçbiri bir adım geriye atmazlar.

Bu zor durumlarda dahi düşüncelerine sadık kalan bu insanların yanında kendilerine Atatürkçü diyebileceğimiz ama işte Atatürkçü insanlarımız bulunmakta. Bu vatandaşlarımız Atatürk devrimlerinin kötü ellerde olduğu görmelerine ve bilmelerine rağmen suskunluklarını korumalarını, çekincelerini anlamıyorum.

Dış güçlerin isteği ile getirilen modeller ülkemizde rahatlıkla boy gösterirken, gücünü Türk Milletinin bağımsızlık savaşından alan Atatürkçülük neden istenilen yerde değildir. Neden bunun müdafaası verilmemektedir.

Kendilerine Ilımlı Kemalist adını verdiğim kişiler tarafsız görüntülerini bırakıp mücadelenin parçası olmalıdırlar. Emin olunuz ki Türkiye Cumhuriyeti büyük uğraşların eseridir. Ülkemizin ilerlemesinde sizin katkılarınız vazgeçilmezdir.

Neler yapabileceğinizin farkında olma zamanı geldi.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)