AKP ihanet değirmenine su taşıyor


'AKP yüzünden meydana indi'
Semih Yalçın: 'AKP ihanet değirmenine su taşıyor.'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bugün iktidar partisinin Türkiye’yi hedef alan küresel planların misli görülmemiş şekilde maşası hâline geldiğini belirterek, “AKP hükümetinin aldığı her tedbir, attığı her adım, meclisten çıkardığı kanunlar, bölücü, ayrıştırıcı mihrakları beslemekte, ihanet değirmenine su taşımaktadır” dedi. Dün pusuda bekleyen , başını çıkarmaktan korkan bölücü, ayrıştırıcı ihanet şebekelerinin, AKP’nin aymazlığı ve işbirlikçi tutumu yüzünden bugün meydanlara indiğini, asıl niyetlerini artık gizlemeden; kimi toprak, kimi sözde hürriyet, kimi sözde eşitlik istediğini belirten Yalçın, “Kadirşinas milletimizin yüzyıllardır kucağını açtığı, ‘öz kardeşlerim’ diye ekmeğini, suyunu paylaştığı bazı unsurlar, birer birer kalleş ve nankör yüzlerini göstermeye başlamıştır” dedi.

-EMPERYALİSTE PAZARLAYANLAR “FİDAN”, MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜLER “IRKÇI”-

Semih Yalçın, MHP Seyhan İlçe Kongresi’ne katılarak başlangıcında bir konuşma yaptı. MHP’nin, uzun ve meşakkatli yollardan geçerek bu günlere eriştiğini, camianın, vatanın bütünlüğü, milletin bekası ve birliği uğrunda çileyi, sefaleti, yokluğu görerek pişip olgunlaştığını kaydeden Yalçın şöyle devam etti:

“Bir dönem Türkiye’nin varlığı ve milletimizin sonsuza kadar yaşaması için hareketimizin verdiği mücadele, hiçbir zaman unutulmaması gereken ibret sayfalarıyla, acı tatlı hatıralarla doludur.
Camiamızın mensuplarından önemli bir kısmı işkenceyi, ilkel hapishane koğuşlarının nemli ve küf kokan havasını teneffüs etmiştir. Birçok arkadaşımız dava uğrunda şehadet şerbetini içmiştir.

Gün gelmiş, canını yoluna koydukları Türk Devleti, dava arkadaşlarımıza sahip çıkmamış, onları mahkemelerde, zindanlarda süründürmüştür. Daha da esef verici olanı, vatanını canından çok seven Türk milliyetçileri bölücülerle, hainlerle aynı kefeye konulup mahkemelerde yargılanmış, bazıları da onlarla aynı darağacında sallandırılmıştır.

Ne hazindir ki dün gözünü kırpmadan memleketi emperyalist ülkelere satan, pazarlayan hainler, bugün ‘fidan’ diye anılırken, Milliyetçi-Ülkücü camia, bir kısım medya ve aklı evvel siyasiler tarafından hâlâ ısrarla faşist, katil, ırkçı gibi rezil sıfatlarla tanımlanabilmektedir.”

-“AKP İHANET DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR”-

Kim ne derse desin, kim “hangi aşağılık fikir saplantılarına” yuvarlanırsa yuvarlansın, bunların mukaddes bildikleri değerler uğruna yapılan cansiperane kavga ve fedakârlıkların kıymetini eksiltmeyeceğini belirten Semih Yalçın, MHP ve Ülkücü camianın, bundan sonra da Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için müteyakkız ve ayakta olacağını bildirdi. Hareketlerinin fesat yuvalarının, ihanet şebekelerinin oyunlarını boşa çıkaracak güçte olduğunu kaydeden Yalçın şöyle devam etti:
“Partimizin üstlendiği misyon bugün dünden daha büyük önem arz etmektedir. Zira bugün iktidar partisi Türkiye’yi hedef alan küresel planların misli görülmemiş şekilde maşası hâline gelmiştir. AKP hükümetinin aldığı her tedbir, attığı her adım, meclisten çıkardığı kanunlar, bölücü, ayrıştırıcı mihrakları beslemekte, ihanet değirmenine su taşımaktadır.

Dün pusuda bekleyen, başını çıkarmaktan korkan bölücü, ayrıştırıcı ihanet şebekeleri, AKP’nin aymazlığı ve işbirlikçi tutumu yüzünden bugün meydanlara inmiştir. Asıl niyetlerini artık gizlemeden; kimi toprak, kimi sözde hürriyet, kimi sözde eşitlik istemektedir. Kadirşinas milletimizin yüzyıllardır kucağını açtığı, ‘öz kardeşlerim’ diye ekmeğini, suyunu paylaştığı bazı unsurlar, birer birer kalleş ve nankör yüzlerini göstermeye başlamıştır.

İşte bütün bu sebeplerledir ki Türkiye’nin, camiamıza ve partimize eskisinden daha çok ihtiyacı vardır.”

-PARTİYE MESAJ: BİRLİĞİMİZ HAREKETİMİZE KEFEN BİÇMEYE YELTENENLERE MESAJ OLMALI-

Milliyetçi-Ülkücü Hareket tarihin ve kaderin kendine çizdiği misyonu hakkıyla yerine getirebilmek için kendi birlik ve bütünlüğünü bozmaması, camianın mensuplarını birbirine düşürmeye matuf planları bozması gerektiğini anlatan Yalçın parti içine şu mesajları verdi:

“Şahsi kinler, garezler, hayal kırıklıkları, özel görüş ayrılıkları bir tarafa bırakılmalıdır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in ve onun siyasetteki temsilcisi olan MHP’nin güçlü bir teşkilat yapısıyla bulunmadığı ortamda nelerin yaşanabileceğini, varlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarını hangi tezgâhları hazırlayıp uygulamaya koyacağı iyi düşünülmelidir.

Türk milliyetçilerinin yer almayacağı bir parlamentoda devletin hayati organlarını ele geçirmiş olan işbirlikçi iktidarların hangi yasaları çıkarılabileceği hatırda tutulmalıdır. Türkiye’nin meselelerine bizim gözlüğümüzden bakmayanlar ne düşünürse düşünsün, MHP, ülkemizin varlık sigortasıdır. MHP’nin icra ettiği siyasi fonksiyon, her bakımdan hayatidir. Burada büyük bir dayanışma kültürü ve demokratik olgunlukla gerçekleştirdiğimiz kongremizin; hareketimize kefen biçmeye yeltenenlere, siyaset sahnesindeki kuvvetli varlığımızı içine sindiremeyenlere iyi bir cevap teşkil edeceğine inancım sonsuzdur. Kongremizin aziz milletimize ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Haberinyeri
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)