CHP'li İnce 2004'ü hatırlattı


Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'de yayınlanan Maraton programı için AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile anlaşma sağlandı.

CHP'li İnce ise 2004 yılında Ankara'da bir lisede boş geçen fizik derslerine ücret talep etmeden girmesine izin verilmemesini hatırlattı.

İran takımı Persapolis kulübüne transfer olan Mustafa Denizli’nin ardından yorumcu arayışına giren Lig TV, AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile el sıkıştı. Şükür bu akşam ve yarın akşam yayınlanacak Maraton’a konuk yorumcu olarak katılacak. Digitürk’ün, Hakan Şükür ile önümüzdeki günlerde sözleşme yapması ve resmi açıklama yapması bekleniyor.

Vekil seçilince TRT'yi bırakmıştı

Galatasaray’da futbolu bıraktıktan sonra 2008 yılında TRT’de ile anlaşma yapan ve Stadyum programına katılan Hakan Şükür’e, vergiler hariç aylık 56 bin TL ödeniyordu. Aldığı ücret tartışmalara neden olan Hakan Şükür için TRT “Ücretini sponsorlar karşılıyor” açıklamasında bulunmuştu. Şükür milletvekili seçildikten sonra TRT’deki programı bırakmıştı.

CHP'li İnce, bir lisede boş geçen fizik derslerine girmesine izin verilmemesini hatırlattı

Şükür'ün, 'özel izinle' futbol yorumcu olmasını Twitter'daki sayfasında yorumlayan CHP Yalova Milletvekili ve aynı zamanda fizik öğretmeni olan Muharrem İnce'den ise farklı bir tepki yükseldi. 2004 yılında Ankara'daki Ömer Seyfettin Lisesi'nde boş geçen fizik derslerine ücret talep etmeden girmek istediğini hatırlatan İnce, "Meclis Başkanlığı buna izin vermedi" dedi.

Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)