Cumhuriyet mitingleri tekrar başlamalı


“Atatürk’ün Kızları” adlı söyleşiye katılan Cumhuriyet gazetesi yazarı Bekir Coşkun, “Biz artık bu salonlardan çıkmalıyız, Cumhuriyet mitingleri tekrar başlamalı” dedi.
CKM’de gerçekleşen söyleşiye Bekir Coşkun, eşi Andree Coşkun ile birlikte katıldı. Atatürk’ün kızlarına durgunluk yakışmaz diyen Coşkun, “Atatürk’ün kızları her zaman meydanlardadır” dedi.

Cezaevlerindeki insanlara da dikkat çeken Çoşkun, “Hapiste olan insanları düşünün. Böyle bir fırtına böyle bir baskı görmedik biz. Bir anda gazetecileri sabahın köründe götürmeye başladılar. Örneğin Mustafa Balbay. Balbay’ın eline silah verseniz, birini vurmayı beceremez. Bu adama terörist diyorlar. Bu nasıl terörist olabilir. Son olarak, İlker Başbuğ’un tutuklanmasıyla birlikte vicdan ve merhametin kalmadığını gördük” diye konuştu.

Söyleşinin ardından okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzalayan Coşkun, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Levent Kırca, Ayten Gökçer ve Yonca Evcimik’in de katılımıyla “Yazının Rengi” sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Sergi 17 Ocak Salı gününe kadar ziyaret edilebilir.


Bekir Çoşkun
Cumhuriyet

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)