1 milyon Ülkücü 1 Ağustos 2013'te Erciyes’te buluşacak...


“Şu anda ülkemizin durumuna iyi diyen aklıselim bir insanı görmek mümkün değil ve bugün kördüğümü çözecek ülkemizi ileriye götürecek, bölücü hareketi durdurabilecek tek hareket; Milliyetçi Hareket. Bahçeli Bey’in şahsına, kişiliğine hiçbir şey diyeceğimiz yok. Milliyetçi Hareket, ‘milliyetçiyim’ diyen insanlar oy verse ben şuna inanıyorum ki yüzde 40-45’in altında oy almaz. Onun için bir kan değişimi olması lazım. Koray Bey’le kan değişiminin iyi olacağı kanaatindeyim. Niye olmasın?.. Ülkücü olan insanların MHP’ye oy verdiğinde yüzde 45’in altında oy alacağına inanmıyorum. Bunun da Koray Bey ile olacağı inancındayım.”

Bu sözler Ülkücülerin Kütahya’da Koray Aydın’a verdiği iftar yemeğine katılan Türk Boyları Konfederasyonu Genel Başkanı Durhasan Koca’ya ait. Anadolu Hareketi Kütahya’da bir kez daha şaha kalktı. Değişim isteyen Ülkücülerin coşkusu Kütahya’da daha da arttı. MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın ise “kırıp dökmeden” üslubuna Kütahya’da da çok dikkat etti. İftar yemeğindeki coşku, ardından yapılan sohbet toplantısına da yansıdı. Peş peşe Koray Aydın ile çekilen belki de bini bulan fotoğraflar, heyecanla bir biri ardına sorulan sorular.. Uykusuz geçen bir gece daha, ama Ülkücülerin arada patlattığı o muhteşem espriler.. Gecelerin yorgunluğunu tümüyle unutturdu.

“Bu hareketi kendimiz için yürütmüyoruz. Sizin adınıza yürütüyoruz. Halkla kavga edilmez. Değişim için halk karar vermişse gereğini yapmak lazım” ...
Koray Aydın’ın kararlılığı her gittiği yerde, sadece sözcüklerden değil yüzünden de okunuyor. Kütahya’da öyle oldu.

“Bizim kimseyle bir husumetimiz yok. Kimseyle bir alıp veremediğimiz yok. Her zaman söylüyorum, parti değerlerine sahip insanlarız. Sayın genel başkanımıza büyük bir saygı besliyoruz. Kendisinin partimize hizmetlerinin geçtiğini biliyoruz. Dönem olarak kendisi bu partiye çok önemli katkılar sağlamıştır. Ama biz, daha iyisini yapacağımıza inanıyoruz bu da bizim demokratik hakkımızdır. Bu,
kimsenin bize vereceği bir hak değildir.”

Sohbetin heyecan katsayısı Koray Aydın’ın bu sözlerinden sonra daha da arttı. Alıntılarla devam edelim;

“Ben, 4 Kasım’ı iyi değerlendirip, oradan taze ve zinde çıkacak bir MHP’nin iktidar olabileceğine inanıyorum. En ufak bir şüphem yok. MHP’nin iktidar olma zamanı geldiğine inanıyorum. Çünkü bu kadar örselenmiş, bu kadar üzerine gelinmiş, AKP’nin düşmanlığına maruz kalmış, itilmiş-kakılmış bir siyasal hareketin kendini ifade edeceği canlı bir seçim kampanyasıyla halktan gerekli karşılığı alacağını inanıyorum. Çünkü halkta da bir bıkkınlık görüyorum.

Sana tokat atana sen hiçbir şey yapmazsan o, ikinci yanağına da okkalı bir tokat atar. Buradaki durumumuz ona benziyor. Bürokraside taş üstüne taş koymadılar, bir direniş bile yapamadık. Ben fıtrat olarak buna müsait değilim. Ben bunu kabullenemiyorum. Benim yapım, özelliklerim buna müsait değil. Ya bu işi adam gibi yapalım hep beraber, ya da bu halimize rıza gösterelim.”

Kütahya’da sohbeti öyle bir müjdeyle bağladı ki Koray Aydın;

“Tepeden bir kartopu gibi yuvarladık. Vallahi daha onda birine gelmedik. Bu görüntüsü bile müthiş, muazzam. Aşağı indiğinde ne olur? O zaman bütün Türkiye, MHP’nin iktidar olacağını anlar. Öyle bir kongre yapacağız ki 4 Kasım’da, belki Ankara’da 100 binler olur. Tarihe geçeceğiz, bir halk hareketi yapacağız. ‘Ondan sonra ne yapacaksınız?’ diyorlar. Arkadaşlar 4 Kasım istediğimiz gibi olursa Ağustos ayında Erciyes’te 1 milyon insanımızı toplayacağız. İktidarımızın şafağını Erciyes’te vereceğiz.”
Kütahyalı efelerin bu sözlerin ardından salondan çıkışını görmeliydiniz.
Omuzlar dik, başlar havada, gözler çakmak çakmak..

Yarın Antalya izlenimleri ile beraber olacağız.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)