Tartıştığı arkadaşını baltayla öldürdü


İstanbul Şişli'de iki arkadaş arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Türkmenistan uyruklu bir şahıs tartıştığı arkadaşını baltayla öldürdü.

Olay saat 23.30 sıralarında Şişli, Feriköy Mahallesi Baruthane Caddesi üzerinde bulunan bir fırında meydana geldi. Fırında işçi olarak çalıştığı iddia edilen Abdulrasul M., alacaklı olduğu bir arkadaşını işyerine çağırdı.

Bir süre sohbet eden ikili daha sonra tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Abdulrasul M. fırında odun kırmak için bulundurulan baltayla arkadaşının başına vurdu.

Aldığı darbe ile yere düşen ve ismi öğrenilemeyen Türkmenistanlı uyruklu olduğu iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

Arkadaşının öldüğünü gören Abdulrasul M. ise fırının depo olarak kullanılan üst katına çıkarak çalışanlara arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Fırında çalışanlar durumu hemen polise bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Abdulrasul M.’yi gözaltına alarak Feriköy Polis Merkezi'ne götürdü. Polis olay yerine olay yeri inceleme ekibi çağırdı. Yapılan incelemelerin ardından ceset cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mahalleli şaşkın

Mahalle sakinleri ise olay sonrası çok şaşkındı. Mahallede ikamet eden Yavuz Kaçak isimli bir vatandaş, "Bu fırın devamlı gelip gittiğimiz bir fırın. İki Türkmen arasında kavga çıkıyor. Galiba alacak verecek meselesi. Diğer arkadaşı 'yok veremem' dediği için kavga ediyorlar ve birisi diğerini baltayla öldürüyor" diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


Cumhuriyet

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)