Asker kaçağı, şarlatan, soytarı!


Beyaz TV de aleyhindeki programa çık kızan Osman Pamukoğlu yeni bir açıklama yaparak, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı için Asker kaçağı dedi.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı, emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Beyaz TV’de aleyhinde yayınlanan bir program için 2. kez açıklama yaptı. İlk açıklamasında, programa katılan Asteğmen ile gazeteciler Latif Şimşek Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli için ‘’Yalakalar, müptezeller, beslemeler’’ diyen Pamukoğlu, şimdi de ‘’Şarlatan ve soytarılar’’ sözcüklerini kullandı.

Pamukoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı’nın ‘’Asker kaçağı’’ olduğunu iddia ederken, ‘’Bir TV programında yan yana getirilmiş müptezeller tarafından tam bir çadır tiyatrosu sergilenmiştir. Programda biri var ki, halen asker kaçağıdır. Terbiyesiz ve şarlatanların eline geçmiş TV’nin altyazılarına bakan, ne kadar hain ve aşağılık insanlar olduğunu görecektir. Her soytarının programı eninde sonunda biter. Bu hokkabazların yaptıkları şarlatanlıkları PKK bile yapmamıştır. Türk-Moğol atasözüdür. Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz… Sayı henüz çok düşük’’ dedi.

31 Ağustos gecesi Beyaz TV’deki programa katılan ve 1994’de Hakkari’de görev yaptığını belirten Mehmet Çemçem adlı Asteğmen, ‘’Osman Pamukoğlu’nun foyasını ortaya çıkaracağım, kanunsuz emirler verdi’’ demiş, ancak somut bir olay anlatamamıştı. Asteğmenin görev süresince Pamukoğlu ile hiç karşılaşmadığı da ortaya çıkınca, seyirciden tepki mesajları gelmişti.


Gazeteport
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. az bile söylemiş asker düşmanı,atatürk düşmanı ,cumhuriyet düşmanı,milli bayram düşmanı razim.ozan.kütahyalı,alçı,nagihan,paşa za söylemiş bu beslemelere akp nin kemiklerini sıyıran müptezel kişiler

    YanıtlaSil
Yorum Gönder