CHP özüne bağlı olacak


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, ''Onların istediği kalıpta bir CHP oluşturtmayacağız, CHP özüne bağlı olacak, CHP'nin mücadelesi ortada evet yenileşecek, evet değişecek ama başkalaşmayacak'' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, partisinin Keşan İlçe Teşkilatı'nda yaptığı konuşmada, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

CHP'nin hedefte olan bir parti olduğunu savunan ve partide birliğin ve dirliğin korunmasını istediğini ifade eden Koç, şunları kaydetti:
''Ülkede gündem varsa yoksa terör, varsa yoksa PKK, varsa yoksa Suriye. Böyle bir gündemin içine hapis olduk. En zor dönemlerden geçiyoruz. Hiç bir kurum kalmadı. Önlerinde tek hedef kaldı. O da CHP... CHP'nin içinde de onların istemedikleri kişiler üst yönetime gelince, ver yansın ateş..
Ben sizin desteğinizin yanımda olduğunu biliyorum. Sadece Keşan'da değil, Türkiye'nin her yerinde... Onların istediği kalıpta bir CHP oluşturtmayacağız, CHP özüne bağlı olacak, CHP'nin mücadelesi ortada, evet yenileşecek, evet değişecek, ama başkalaşmayacak. Bu karanlığa karşı hep beraber aydınlık cephede mücadele edelim.''

Keşan Belediyesi'ni ziyaret eden Koç, daha sonra İstanbul'a hareket etti.

AA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)