Cumhuriyet gazetesine yasak getirilmesiyle ilgili olarak konuştu


AKP'li Hüseyin Çelik, yarın yapılacak AKP Kongresinde Cumhuriyet gazetesine yasak getirilmesiyle ilgili olarak konuştu.

Habertürk televizyonunun yayınına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Cumhuriyet gazetesine yasak getirilmesiyle ilgili olarak konuştu.

"Cumhuriyet Gazetesi'nden daha önce AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak bir televizyon programı için davetimize karşılık 'AK Parti Genel Merkezi'ne gelmeyiz' yanıtı geldi" diyen Çelik, "Benim evime gelmiyorsan, benim düğünüme de gelme. Siyasi partiler böyle tasarruflarda bulunabilir. Buradaki bütün konuşmalar zaten televizyondan canlı yayınlanacak. Burada olan bitenler birilerinden saklanacak değil. Eleştirmeye herkesin hakkı vardır. Bu, partinin bir kararıdır" ifadelerini kullandı.

Dikkat çekici savunma

En son Ramazan ayında, 23 Temmuz tarihinde AKP Genel Merkezi’nde gerçekleşitirilen iftar yemeğine davet üzerine, Ankara temsilcimiz Utku Çakırözer’in katılmasına karşın Hüseyin Çelik’in kongre sansürünü, “Cumhuriyet Gazetesi’nden daha önce AKP Genel Merkezi’nde yapılacak bir televizyon programı için davetimize karşılık ‘AK Parti Genel Merkezi’ne gelmeyiz’ yanıtı geldi ” sözleriyle savunması dikkat çekti.

Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)