Emniyette yeni görev dağılımı


Emniyet Genel Müdürlüğü'nde (EGM), Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile gerçekleştirilen atamaların ardından, genel müdür yardımcıları arasında görev dağılımı yapıldı.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Muammer Buçak, Personel, Eğitim, Sağlık İşleri, Sosyal Hizmetler, Koruma, Cumhurbaşkanlığı Koruma, TBMM Koruma ve Başbakanlık Koruma daireleri ile Polis Koleji Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden atanan Zeki Çatalkaya'ya, Dış İlişkiler, Yabancılar Hudut İltica, İnterpol-Europol Sirene, Pasaport, Asayiş, Bilişim Suçlarıyla Mücadele, Özel Güvenlik ve Ana Komuta Kontrol Merkezi dairelerinin; Mustafa Çankal'a ise Trafik Planlama ve Destek, Trafik Uygulama ve Denetleme, Trafik Eğitim ve Araştırma, Arşiv ve Dokümantasyon daireleri ile Trafik Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün sorumluluğu verildi.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Güvenlik, Kriminal Polis Laboratuvarı ve Tanık Koruma dairelerinin sorumluluğuyla görevlendirildi.

Feridun Taşçı da İdari ve Mali İşler, İkmal ve Bakım, İnşaat Emlak, Havacılık, Haberleşme, Bilgi İşlem, Strateji Geliştirme dairelerinden sorumlu müdür yardımcısı oldu.


AA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)