Hamas lideri Erdoğan kadar alkışlandı!


AKP kongresine katılan Hamas lideri Halid Meşal ile Irak Bölgesel Yönetim Başkanı Mesut Barazani'de katıldı. Hamas lideri Erdoğan kadar ilgi gördü.

Ankara'da toplanan AKP Kongresi'nde dünya liderleri de yerlerini aldı. Başbakan Erdoğan konuklarını sayarak kongredekilere tanıtırken, içlerinden bir tanesi neredeyse Erdoğan kadar alkış aldı. Bu isim Hamas lideri Halid Meşal idi. Kongredeki AKP'lilerden büyük alkış alan Meşal'e sevginin uzaması sebebiyle, Erdoğan da tanıtıma kısa bir süre ara vermek zorunda kaldı.

Katılımcılar arasında Barzani'de var

Kongreye katılan konuklar: Mısır Cumhurbşkanı Muhammed Mursi, Kırgızistan Devlet Başkanı Almazbek Atambayev, Irak Meclis Başkanı Usame Nuceyfi, Sudan Devlet Başkan Yardımcısı Ali Osman Muhammed Taha, Irak Cumhurbaşkan Yardımcısı Tarık Haşimi, KKTC Başbakanı İhsen Küçük, Irak Bölgesel Yönetim Başkanı Mesut Barzani, Pakistan Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif, eski Bosna Hersek Devlet Başkanı Haris Sladziç, eski Lübnan Devlet Başkanı Emin Jamayel, eski Almanya Şansölyesi Gerhard Schröder, eski Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani, Tunus Nahda Hareketi Lideri Raşit el Gannuşi, Filistin Hamas Lideri Halid Meşal, Asya Parlamentolar Asamblesi Grup Başkanı Cung Eui-Yong.


Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)