Hepimizin acısı, ortak acı bu


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde mayın patlaması sonucu 8 polisin şehit olması ve 7 polisin yaralanması nedeniyle Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan iki askerin Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze töreni ardından Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, İlçe Emniyet Müdürü Rüstem Özbek'le makamında bir süre görüştü ve başsağlığı dileklerini iletti.

Kemal Kılıçdaroğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine üzüntülerine ifade etti. Güvenlik güçlerinin zor koşullarda görev yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, ''Hepimizin acısı, ortak acı bu. Acıyı paylaşırsak belki hafifletebiliriz. Polis şehitlerin yakınlarına, ailelerine Allah'tan sabır, başsağlığı diliyoruz. İnşallah Türkiye, bu terör belasını atlatır'' dedi

Taziye Mesajı

Öte yandan Kılıçdaroğlu, 8 polisin şehit olması nedeniyle bir taziye mesajı da yayımladı.
Mesajında, şehit polislerin ailelerine ve emniyet teşkilatına başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, ''İnsanlık suçu olan terör bugün yine yüreklerimize ateş düşürdü. Yine analar ağladı. Şiddetle lanetlediğimiz bu terörist saldırıda şehit olan 8 polisimize rahmet, ailelerine yakınlarına ve emniyet teşkilatına sabır ile başsağlığı, yaralı polislerimize de acil şifalar diliyorum'' ifadelerini kullandı.



AA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)