İvedilikle Görevlerinden İstifa Etmelidirler‏


(Milli Savunma Bakanı Sn. İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Sn.Org. Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu ivedilikle görevlerinden istifa etmelidirler.)
Uzağa gitmeye gerek yok. Birkaç ay içinde ülkemizde olup bitenleri alt alta koymak bile tüyler ürpertici. ’Savaş uçağımız denize düşürülüyor, asker dolu sivil minibüs uçuruma yuvarlanıyor. Terör örgütü Foça’da, Gaziantep’te Şemdinli’de ve Beytüşşebap da birbiri ardına saldırı düzenliyor. Askeri taburlara artık gece değil, gündüz gözüyle saldırılar düzenleniyor. Türk halkı şehit sayılarını bile takip edemez halde. Türk Ordusu’nun Zafer Bayramı’nda Osmanlı’nın Mehteran Birliği yürütülüyor. Kurtuluş günlerinde göndere törenle bayrak çekmek yasaklanıyor. Yıkıcı ve bölücüler rahatsız olmasın diye Türk Bayrakları gönderlerden indiriliyor.

Milli Bayramlarda Atatürk anıtları yasaklı. Millî eğitimden Atatürk ilke ve devrimleri çıkarılmış, Çocuklarımız Atatürk ve Kurtuluşumuzu sağlayan kahramanların değil, yabancı kahramanların resimleriyle donatılmış kitap, defter ve çantalarla okula başlayacaklar.

Son 10 gün içinde ise

2 Eylül 2012. CIA Başkanı David Petraeus, MİT Müsteşarı Hakan FİDAN’ la görüşmek için Türkiye’ye geliyor. Ankara’da Dış İşleri Bakanı ve Başbakan ile gizlice görüşüyor.

3 Eylül 2012. Şırnak Beytüşşebap’ta 10 MEHMETÇİK şehit ediliyor!

6 Eylül 2012. Şırnak Beytüşşebap’ta yine 1 MEHMETÇİĞİMİZ şehit, 1 MEHMETÇİĞİMİZ de yaralanıyor!

6 Eylül 2012. Emperyalizmi yendiğimiz, Büyük Taarruzun başladığı, MEHMETÇİKLERİMİZİN kanlarıyla suladığı Afyon Kocatepe’de kuşkulu patlama gerçekleşiyor! 25 Askerimiz şehit onlarca askerimiz ise yaralanıyor.

Sanki Türk Ulusu ve Türk toprakları sahipsiz. Ülkeyi ve ulusu koruyup kollama görevi yasa ile kendilerine verilenler “hediyeleşme” törenlerinde arz-ı endam ediyorlar.

Tüm olup bitenlerin sorumlusu mevcut hükümet ile onun emrindeki asker ve sivil bürokratlardır. Bu tablo; Türkiye'nin yazgısının, emperyalist ülkelerin ve hükümetteki BOP eş başkanının çıkarlarına bağlandığını göstermektedir. Ulusal Bağımsızlığımız, ulusal onurumuz ve güvenliğimiz tehdit ve tehlike altındadır.

11 Temmuz 2011'de Limasol'daki Evangelos Florakis Donanma Üssü'nde tutulan mühimmat sıcak havanın etkisiyle patlamış, 13 kişinin öldüğü olayda Rum Savunma Bakanı Costas Papacostas, Genelkurmay Başkanı Petros Tsalikidis ve Dışişleri Bakanı Marcos Kipriyanu istifa etmişti.

Tüm Bu olup bitenler karşısında, sağa sola sataşmak, laf yetiştirmek yerine Milli Savunma Bakanı Sn. İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Sn.Org. Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu ivedilikle görevlerinden istifa etmelidirler.

YÖNETİM KURULU ADINA
MAHMUT ÖZYÜREK
ADD ISPARTA ŞUBE BAŞKANI

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)