Özgür Suriye Ordusu, ana üssünü Şam'a taşımış!


Suriye'de ordu güçlerine karşı savaşan 'Özgür Suriye Ordusu'nun resmi internet sitesinde yer alan "Ana üs Hatay" ibaresi değiştirildi. Sitede ana üs olarak Şam gösteriliyor.

Özgür Suriye Ordusu, internet sitesindeki iletişim bilgilerini değiştirdi. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran "Ana üs Hatay" ibaresi, "Ana üs Damascus (Şam)" olarak değiştirildi. Ancak sitedeki Türkiye'den bir GSM operatörüne ait olan numara ise değişmedi.

Metiner ‘sanal bir şey bu’ diyerek tepki göstermişti

ÖSO'nun ana üssü Hatay olarak göstermesine AKP Milletvekili Mehmet Metiner dün akşam katıldığı bir programda tepki göstermişti. Bunun gerçek dışı olduğunu savunan Metiner, "Özgür Suriye Ordusu'nun ana üs olarak Hatay'ı göstermesi sanal alemde yapılan bir şey. İnternetten bir fotokopi çıkarıyorsunuz. Gerçekmiş gibi gösteriyorsunuz. Oda TV Davası'nda bilgisayarlara virüslerin geldiğini kabul eden CHP, bunu neden kabul etmiyor? Özgür Suriye Ordusu'nun resmi sitesine Hatay - Türkiye virüsle eklenmiş olabilir. CHP gibi bir partiye yakışıyor mu? Doğru değil bu, kepazelik" diye konuşmuştu.


Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)