Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na ziyaret


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Köprülü Jandarma Tabur Komutanlığı'na yönelik terörist saldırıda şehit olan Asteğmen Zeki Burak Okay'ın annesi Neriman Okay ve babası Sezai Okay ile görüştü.

Partinin basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehidin ailesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil'in de hazır bulunduğu ziyarette Okay çifti, Kılıçdaroğlu'nun şehit ve gazilere yakınlığının kendilerini çok etkilediğini belirtip, şehit ailelerine gösterdiği içten ilgiye teşekkür ettiler.

Aileyi genel merkezde konuk etmekten onur duyduğunu kaydeden Genel Başkan Kılıçdaroğlu ise ''Şehitlerimiz ülkemizin tapu sahipleridir. Onların fedakarlığı ulaşılamaz bir fedakarlıktır. Vatan topraklarının da özgürlüğümüzün güvencesi olan her şehit ile şehit ailesi kutsal birer emanettir'' dedi.

Şehit ailelerinin acısının ortak acı olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, bu acıyı sonlandırmak, anaların gözyaşlarını dindirmek istediklerini bildirdi.


AA

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)