Ne Olacak Şimdi


Bu sabahta uyandık bir kadir gününe ;

Eş, dost, iş arkadaşı, aile ortamı her yerde herkeste aynı konu ne olacak bu ülkenin hali. Ne olacak şimdi bizim halimiz.

Bak yeni bir seçim yaklaşıyor oy vereceğiz yine. Ama sonucu bile bile göre göre.... Ne vahim ne acı ne kederli bir durum.

Bir tarafta başbakanımız var. İzi belli görüşü belli hedefi belli. Gizlemiyor ki zaten bilinmez olsun. Ama işte gören göz ile gören kalbin farkı burda saklı olsa gerek bile bile izinde insanlar. Benzetilmez belki kızarsın ama atam izindeyiz der gibi adam izindeyiz derler. Körü körüne sapla balta gibiler. Ayrılmazlar, ayrılamazlar işte.

Diğer tarafta Demirtaş. Ama ne demir ne taş. Haddi midir bilmem aday olmuş ama 2.turda çekileceği aşikar sonra oydaşlarına kime oy verdireceği aşikar. eşitlik der durur ayrıma karşı kurulmuştur ama asıl ayrımı sadece kürt partisi olarak kendi yapar. Kaypak duruma düşürür bin aslı.
Güvenilmez kılar kanını.

Öteki yana bakamıyorum bile ekmek mi ? Unu belli , hamurunun yoğruluşu, yoğuran belli. O da gizlemiyor ki kendini. Ektim biçeceğim der elbet başı dik. Ektiğini biçemez ise bitecek bilir elbet son hasatı....

Peki ya bizler ... Şimdi baktım şu küçücük ofiste bile cemaatçisi, ampulün ilk yakılışında var oluşundaki ilkelere inanarak desteğini vermişler, kendini bildi bileli hep aynı yoldan yürümüş aynı partiye oy vermiş ben.

Bizim ne işimiz var ekmel ile. Ülkem iyi olsun diye başı çeken denize bile yıllarca oy vermiş ben ekmele bile mi oy vermeyeceğim o ayrı . ama ne işi var bu partinin cemaatle ekmelle. nereye sürükleniyoruz.

Şimdi kime oy versek nafile. Yeni Türkiye kurulacak. Bağıra bağıra anlatıyoruz bu artık yasa ile seçimle olacak iş değil DEVRİM yerinde gerek diye.

Ama peynir kadar beyni kalmış ondan mıdır esaret ruhunu sarmış ondan mıdır, dinine en çok hitap etmiş ondan mıdır bilinmez vazgeçmezler asla.

NE OLACAK ŞİMDİ bilinmezdeyiz


Kartal
23/07/2014

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)