İnsan Sevgisi!


Prof. Dr. Gökhan Yılmaz Ege Üniversitesi Dişçilik Fakültesi’nde öğretim görevlisi.

O yalnız öğrencilerinin değil, halkın da sevgisini kazanmış bir hoca. Öğrencilerinin ve hastalarının sorunlarına çözüm bulmaktan haz duyan bir kişilik.

Onu, kendi hastası olsun olmasın hastaneye gelen, doktorunun adını bilmeyen veya çekilen filmleri kaybolmuş hastanın yanı başında müracaat kısmında, hastasının alacağı diş malzemelerini öneride bulunurken satış standında, hastane içinde halk için sıkıntı, zorluk ve tehlike yaratan alanların düzenlenmesi için Dekanlık ve Rektörlükte, hatta toptancıda kendi cebinden temizlik malzemesi alırken görmeniz mümkün.

Hastasıysanız, yaşadığınız sıkıntılara bir an önce son vermek için öğle tatili, saat 17.00 demeden işini yapar.
Protezinizin kullanışlı ve kaliteli olması için, bizzat kendi laboratuara gider ve isteklerini bildirir.

O, öğrencilerine alanıyla ilgili bilgileri verme dışında; ülkesini ve halkını seven bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Görevinin sadece derse girip, alan ve uygulama bilgisi vermek olmadığının bilinciyle hareket eder.

Gökhan Yılmaz Hoca, alçak gönüllü bir halk adamıdır. Hastanelerimizde, onun gibi insan sevgisiyle dolu, işini en iyi şekilde yapan, öğrenci ve hasta sorunlarına duyarlı personel ile karsılaşmak, sık rastlanan bir olay değildir.

Dileğimiz, Gökhan Hocaların sayısının artmasıdır. Onların bizden beklentileri mutluluğun gözlerimizdeki ışıltısını görmektir. Onure etmeli, gözlerinin içine bakarak teşekkür etmeliyiz.

Gökhan Hoca’nın insan sevgisi, personeli Serhat Ar’a da geçmiş olmalı ki; kendisinin yardımına ihtiyaç duyanlara, hiç erinmeden o da yardımcı oluyor.




Haber ve fotoğraf : Osman Gazi OKTAY

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)