Ulusalcılardan Cumhuriyetçileri Ziyaret!



İzmir Barosu, Ekim 2014’te olağan genel kurulunu yaptı. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, seçime Aydın Özcan başkanlığında katıldı.

Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi yöneticileri, seçimi kazanan yeni baro yönetimi kutlamak amacıyla, İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyetçi Avukatların baro yönetimine seçilmelerinden duydukları memnuniyeti belirten Ulusal Eğitimciler, ‘’AKP hükümetinin müdahalelerine rağmen, bugüne kadar ele geçiremediği kurumlardan birisi Barolar Birliği’dir. İstanbul, Ankara Barolarından sonra İzmir Barosu’nu da ülkenin birlik ve bütünlüğünü, Atatürk ilke ve devrimlerini savunanların kazanması, ülkemizde bağımsızlık, demokrasi ve özgürlük mücadelesine güç katacaktır’’ dedi.

Seçim öncesi pek çok demokratik kitle örgütünü ziyaret ederek, birlikte mücadele etme sözü verdiklerinin belirten Aydın Özcan, ‘’Cumhuriyetin kurumu olan barolar, ülke bağımsızlığına, Cumhuriyet’e, halkın ve avukatların sorunlarına birlikte sahip çıkacaktır’’ dedi.

Çalışma programlarını oluşturduktan sonra; birlikte yapılacak etkinlikler için tekrar bir araya gelme dilekleriyle görüşme sona erdi.

Birlikte verilen pozun ardından, Özcan konuklarını uğurladı.





Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Özkan SUCUOĞLU

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)