Karabağlar’da Simge Ökten Dönemi!

Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

Genel Kurula Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Adıyaman Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Adnan Akyarlı, Eğitim İş Konak Temsilciliği Başkanı Cengiz Oktay, Eğitim İş Karabağlar Temsilciliği Başkanı Sertay Yayla, Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi yöneticileri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Divan, Mehmet Türkbay, Özgür Özdemir ve Sertay Yayla’dan oluştu. 5. Olağan Genel Kurul, ülke bağımsızlığı için can veren şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesiyle başladı.

Açış konuşmasını Adnan Akyarlı yaptı. Seçilecek yeni yönetimin, kendilerinden beklediği her türlü katkıyı sunacaklarını belirtti.

Muhittin Selvitopu yaptığı konuşmada, ‘’İnsanlar yaşlandıkça tutuculaşır. Gençler, yeniliklere açık, enerjik ve toplumsal olaylara duyarlıdır. Atatürk bu nedenle ülkeyi gençlere teslim etmiştir. Toplumu sürükleyen, ayakta tutan kesimlerden biri olan gençliğe, sahip çıkarak destek olmak, görevimizdir’’dedi.

Önce Gençlik Meclisi Başkanlığı açık oylama ile belirlendi. Başka aday olmadığından; Simge Ökten oy birliği ile seçildi.

Blok liste ile girilen yönetim kurulu seçimi, tek liste olduğundan, açık oylama ile belirlendi.

Yönetim Kurulu
Özgür Türkay
Sertay Yayla
Sinan Erbaş
Nilhan Matur
Berker Özbayanlı
İlke Hepçilingirler
Oğulcan Okver
Doğan Taştan
Volkan Koçak
Rıza Cangeçer
Haydar Kolcu
Mansur Uludağ
Özgür Nisha
Ergun Yangıt
Selin Gürbüz
Fırat Akay
Burhan Onay
Hazal Taş
Murat Durgun’dan oluştu.

Başkan Simge Ökten, ‘’Muhittin Selvitopu’nun gençliğe verdiği önemin karşılığı, gençliğin tükenmez enerjisiyle halka hizmet ve aydınlatma için çalışılarak gösterecektir’’ dedi. Kendisine güvenip oy verenlere ve katılımcılara teşekkür etti.
Toplantı sonrası, demokratik kitle örgütlerinin temsilcileriyle birlikte objektifimize poz veren Karabağlar Gençlik Meclisi Başkanı Simge Ökten, birlikte çalışarak Karabağlar’ı İzmir’in en seçkin ilçesi konumuna getirmeyi önerdi.






Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Özkan SUCUOĞLU

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)