Bütün Güçler Birleşmeli!

Çankaya Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği, 21 Şubat 2015 tarihinde, Çankaya Mahallesi 129 Sokak No: 12/B Hatay/İzmir adresinde (Behçet Uz Parkı yanı) düzenlenen törenle açılışını yaptı.

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Yüksel Çakmur, Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi Başkanı Osman Gazi Oktay, Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Yalçın Aktop’un ve mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu törende açılış kurdelesini; Yüksel Çakmur, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve Dernek Başkanı Neşe Şermeti birlikte kesti.

Neşe Şermeti yaptığı açılış konuşmasında, ‘’Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin kurumu olan derneğimiz, mahallemizdeki dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek, açacağımız meslek kurslarıyla işsizleri üretim içine sokmak, kültür, eğlence etkinlikleri ve daha güzel çevre oluşturarak mahallemizi çekim merkezi haline getirmek amacıyla derneğimizi kurduk. Tüm mahalle sakinlerini dernek çatısı altında örgütlenerek hizmetin gelmesinde, ülke sorunlarına sahip çıkmada güç oluşturmaya davet ediyorum’’ dedi.

Sözü Yüksel Çakmur’a bıraktı. Kadınların olmadığı hiçbir mücadelenin başarıya ulaşamayacağını belirterek konuşmasına başlayan Çakmur, ‘’Hırsızın sağcısı solcusu olmaz. Haramilerin iktidarını yıkmak için tek parti yetmez. Cumhuriyetimize, bağımsızlığımıza ve özgürlüklere sahip çıkan tüm onurlu insanlar bir araya gelmelidir. Derneğinizin kuruluşunu destekliyorum’’ diyerek konuşmasını bitirdi.
Konak Belediyesi’nin gönderdiği pilav ve ayran davetlilere ikram edildi.





Haber : Osman Gazi OKTAY

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)