AKP, ne zaman köşeye sıkışsa kurtarıcısı, koltuk değneği bellidir



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis Başkanlığı seçiminin ardından MHP'ye yüklendi. " AKP, ne zaman köşeye sıkışsa kurtarıcısı, koltuk değneği bellidir" diyen Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'daki seçimden sonra ortaya çıkan atmosferin kan kaybettiğini söyledi. AKP ile koalisyon için de kapı araladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li İsmet Yılmaz’ın Meclis Başkanı seçilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef aldı.

"Başından beri beklenen bir tavırdı" diyen Kılıçdaroğlu, Bahçeli'yi AKP'nin koltuk değneği olmakla suçladı. "Çıkan sonuç, AKP ile MHP koalisyonunun habercisi mi, onu bilemem. Seçimden sonra oluşan atmosfer bugün kan kaybetmiştir." dedi.

Kılıçdaroğlu, "AKP psikolojik üstünlük mü kazandı" sorusuna "Ben bir şey söylemek istemiyorum." yanıtını verdi. CHP-AKP koalisyonu için de kapıyı açık tuttu.

"Sayın Davutoğlu ile görüşmeden koalisyon konusunda yorum yapmam doğru değil. Bizim ilkelerimiz belli, bunları açıkladık. Davutoğlu bu ilkeleri kabul ederse elbette ki koalisyon olma ihtimali yüksektir."

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)