CHP seçim hükümetine katılmayacak



CHP Genel Başkanı Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle geçirecek zamanımız yok’ sözlerine sert tepki gösterdi.

CHP Sözcüsü Haluk Koç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'nin seçim hükümetinde yer almayacağını vurgulayan Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok" şeklindeki sözlerine, "Türkiye'yi 13 yıldır yönetenler hiç sorumlulukları yokmuş gibi gündemlerini saraya kilitlemişler. Yok sarayın adresini biliyormuş, bilmiyormuş. Varsa, yoksa saray. Yere batsın senin sarayın" diyerek tepki gösterdi.

"GENCECİK FİDANLAR BİRER, BİRER TOPRAĞA DÜŞÜYOR CUMHURBAŞKANI MUHATARALARA FIKRA ANLATIYOR"

Koç, "Bir tarafta gencecik fidanlar birer, birer toprağa düşüyor. Diğer tarafta bu ülkenin Cumhurbaşkanı muhataralara fıkra anlatıyor. Senin deyimine göre 'aileler mutlu oluyor.' Aileler yanıyor" dedi.

"CHP'NİN SEÇİM HÜKÜMETİNDE YER ALMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Koalisyon hükümeti ve seçim hükümetine ilişkin Koç, "CHP'nin seçim hükümetinde yer alması söz konusu değil" dedi.

"TÜRKİYE'DE TEK BİR KİŞİ İHTİRASLARI İLE TÜRKİYE'Yİ REHİN ALMIŞTIR"

Davutoğlu, "Türkiye'de tek bir kişi kendi korkuları, ihtirasları ile, kirli tertip ve planları ile Türkiye'yi rehin almıştır. Seçimle gelmiştir seçimle gitmemek için her yolu deneyebilecek durumdadır. Her kaosu körükleyebilecek gözü karalıktadır" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)