Emel Ayşe Kozlu'nun şüpheli ölümü araştırılıyor



KANADA McGill Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Emel Ayşe Kozlu odasında ölü bulundu. "Çıplak Kanser" adlı kitabın yazarı Oya Kozlu ile ünlü caz sanatçısı Can Kozlu’nun kızı Emel Ayşe Kozlu’nun annesinin ölümünden sonra psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Beyoğlu’nda ailesi ile yaşayan üniversite öğrencisi odasında ölü bulundu. Ölümü şüpheli bulunan 20 yaşındaki Emel Ayşe Kozlu’nun cenazesi polis ve savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, dün Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Molla Bayırı Sokak üzerindeki apartmanda meydana geldi. Öğle saatlerinde evden ayrılan baba Can Kozlu, işini bitirdikten sonra evine döndü. Baba odaya girdiğinde kızı Emel Ayşe Kozlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Elbise dolabına asılmış halde bulduğu kızı için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırdı. Sağlık ekipleri Ayşe Kozlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ölümü şüpheli bulunan Emel Ayşe Kozlu’nun cenazesi olay yeri inceleme ekipleri ve savcı incelemesinin ardından ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ANNESİ KANSERDEN ÖLMÜŞTÜ

Yıllardır kanser tedavisi gören ve yaşadığı hastalığı “Çıplak Kanser" adlı bir kitap yazarak anlatan iş kadını Oya Kozlu geçen yıl hayatını kaybetmişti. Oya Kozlu'nun kızı olan Emel Ayşe Kozlu'nun annesinin ölümünden sonra psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Emel Ayşe Kozlu'nun babası polise verdiği ilk ifadesinde “Ben saat 12:00 gibi evden ayrıldım. Saat 15:00 sıralarında eve döndüğümde kızımı odasında dolaba asılı gördüm. Hemen ipi kesip polis ve sağlık ekiplerini aradım. Kızım annesinin ölümünden sonra kötü durumdaydı, psikolojik tedavi görüyordu " dediği öğrenildi.

Polisin olay sonrası başlattığı araştırmalar devam ediyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)