Ankara Katliamı’nın Failleri



“SALDIRILAR DİNCİ FAŞİZME BOYUN EĞMEYEN YURTTAŞLARIMIZA BOYUN EĞDİRME ÇABASIDIR”

Ağır bir travma yaşıyoruz. 10 Ekim 2015 günü Türkiye, sol tarihinin en kanlı katliamına uyandı. Ankara'da yüzün üzerinde insanımızın canını alan, 500 e yakın insanımızı yaralayan bombalı katliam, zalimlerin, yobazların, çıkar düşkünü, saltanat özentisi hırsızların işlediği katliamların ilki değildi. Belki sonuncusu da olmayacak.

Çok kirli bir oyun oynanıyor Türkiye’de. Gericilik ve emperyalizmin kol kola girerek işlediği bu katliam Türkiye’yi Siyonizm’in ve gericiliğin kanla yıkadığı Ortadoğu bataklığına çekemeyenlerin savaşı topraklarımıza taşımalarının sonucudur.

Ankara Katliamının failleri, kendini, yakınlarını, ortaklarını kurtarmak için her şeyi göze alan, kanla, ölüm siyaseti ile iktidarını sürdürmeye çalışan, kendi sonunu geciktirmek kaygısıyla saldırıya geçen dinci faşist zihniyetin eseridir. Ankara’daki 100’ün üzerinde yurttaşımızı katleden bombayı patlatan katillerin ve azmettirenlerin kimler olduğu bellidir.

Ankara Katliamının failleri, 7 Haziran seçim sonuçlarını beğenmeyerek ülkeyi kaos ve şiddet ortamına sokanlardır.

Dökülen kan üzerinden oy hesabı yapanlardır.

Suriye'de yüzbinlerce insanın canına mal olan savaşın halk düşmanı tetikçilerine TIR’lar dolusu silah taşıyanlardır.

Ülke sınırlarını cihatçı katil sürülerine açanlar, Cihatçı katillere kol kanat gererek ev sahipliği yapanlar, yeni-Osmanlı düşleri görenlerdir.

ANKARA KATLİAMI’NIN FAİLLERİ,

İktidar olanaklarını kullanarak bu ve benzeri saldırının gerçekleşebileceği ortamı hazırlayanlardır. Kıblesi Bürüksel ve Washington olanlardır.

ANKARA KATLİAMI’NIN FAİLLERİ,

Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında Terör örgütlerini meşru politik aktör olarak görüp, iktidarda kalabilmek için yeri geldiğinde kanatları altına alarak gözetip kollayan, yeri geldiğinde müzakere eden siyasi yapıdır.

“Kamu Müsteşarlığı” adı altında oluşturulan müsteşarlık içinde yabancı çalıştırılmasını yasal hale getirerek, Ülkemizi başta CİA olmak üzere yüzlerce istihbarat ajanının cirit attığı bir coğrafyaya dönüştürenlerdir.

65 yıldır kayıtsız koşulsuz NATO’nun uşaklığını yapanlar, 6. Filo’yu kıble yaparak secde edenler, “Ezan, Kuran, Bayrak” edebiyatı yapıp ülkeyi parsel parsel satanlar, limanları, ormanları, dereleri peşkeş çekenler, 301 madenciyi Soma’da yerin yedi kat altına gömenler, yüzlerce Mehmetçiğin PKK tarafından katledilmesine göz yumanlar, Türk silahlı Kuvvetlerini Ergenekon, Balyoz vb. operasyonlarla işlevsiz ve itibarsız kılmayı planlayanlardır Ankara Katliamının failleri,

Son on üç yıldır yaşadıklarımız ve son olarak yaşanan Ankara katliamı DİNCİ FAŞİZME BOYUN EĞMEYEN YURTTAŞLARIMIZA BOYUN EĞDİRME ÇABASIDIR

Gericiliği ve emperyalizmi Anadolu topraklarından söküp atmadan, Saray kapılarında barış bekleyerek, “ her şeye rağmen AKP ile yan yana gelebiliriz” diyerek, AB ve NATO’dan medet umarak ne toplumsal barış gerçekleşir, ne de ülkemize demokrasi gelir.

Gericiliği ve emperyalizmi Anadolu topraklarından söküp atmadan, yaratılan bu siyasal ortamın sorumlusu olan, bu kanlı sistem çarkının bir dişlisi olmak dışında bir işlev görmeyen siyasal oluşumlara yaslanarak Sorunun çözümleneceğine inanırsak daha çok katliamlarla karşılaşmamız şüphesizdir.

Ankara'da yaşanan kalleşçe saldırıda, kanlı katliamda yaşamını yitirenlere, Yurt savunmasında şehit düşen yiğitlerimize söz veriyoruz!

Boyun eğmeyeceğiz! Unutmayacağız! Unutturmayacağız! Affetmeyeceğiz!

Ankara'da yaşanan kanlı katliamda yaşamını yitirenlere Tanrıdan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı diliyoruz


YÖNETİM KURULU ADINA :

 Mahmut ÖZYÜREK

Ulusal Eğitim Derneği

Isparta Şube Başkanı

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Ülkemizin gerçekleri bunlardır. Teşekkürler Mahmut ÖZYÜREK;
    1 KASIM' da bunları bilen, Kahraman ve aziz Şehit ve Gazilerimize borç ödemek isteyen TÜRK Milletine duyurulur.
    Yüce ATATÜRK' ün her zaman söylediği gibi;
    ''Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran TÜRKİYE Halkına TÜRK Milleti denir.''
    Yani cennet vatanda Cumhuriyetimizden bu güne din, dil, ırk, mezhep gözetmeksizin hepimiz eşitiz ve de eşit haklara sahibiz diyor ''KOCA GAZİ''.
    Bunu ATATÜRK ve CUMHURİYET sayesinde kazandık. Osmanlı' da böyle bir şey yoktu.
    O yüzden ATATÜRK ve Cumhuriyetimize iyi sahip çıkmalıyız.
    ************** BU KARDEŞLİK İÇİN SON OY KULLANMAMIZ OLABİLİR *******************

    YanıtlaSil
Yorum Gönder