29 TL'lik Akıllı Telefon



LG'nin yeni modeli TracFone LG Prepaid Lucky LG16 bir ilke fiyatıyla bir ilke imza attı. 29 TL'ye akıllı telefon çıkaran LG, TracFone LG Prepaid Lucky LG16 modelini dünyanın en büyük alışveriş platformu Walmart'ta satışa sundu. Akıllı telefon fiyatları hergeçen gün yükselirken, sadece 29 TL'ye satılan TracFone LG Prepaid Lucky LG16, satışa sunulur sunulmaz 'stoklarda kalmadı' uyarısı verdi. Peki, akıllı telefon olmasına rağmen fiyatı anormal düşüklükte olan TracFone LG Prepaid Lucky LG16'nın özellikleri neler?

EN UCUZ AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

En ucuz akıllı telefon fiyatlarında 1. sıraya yerleşen 29 TL'lin TracFone LG Prepaid Lucky LG16'nın özellikleri şunlar: 1.2 GHz hızında çift çekirdek işlemci kullanan cihazın 3.8 inç'lik ekranı bulunurken, 4 GB da dahili hafıza bulunuyor. Fakat microSD kart desteği ile hafıza toplamda 32 GB'a kadar artırılabiliyor. 3 MP dahili kamerası bulunan akıllı telefonda Bluetooth 4.0, WiFi ve 3G teknolojisi de var. Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan cihazla ilgili LG'den ise bir açıklama henüz yapılmış değil. Akıllı telefon fiyatlarında pahalıya kaçmayan istemeyen ve telefonu sadece arama ve mesaj göndermek için kullanacaklar için TracFone LG Prepaid Lucky LG16'in özellikleri yeterli gelecektir.

TRACFONE NEDİR?

LG'nin telefon modelinin fiyatının bu kadar düşük olmasının altında TracFone servisi yatıyor. Peki, TracFone servisi nedir? Bu servis ABD ve Porto Rico gibi birkaç ülkede hizmet veren, ön ödeme yöntemiyle çalışan ve kablosuz internet üzerinden arama yapabilmeyi sağlayan bir sistem. Bu özelliği nedeniyle LG Prepaid Lucky LG16'dan Türkiye içerisinde yararlanmanız mümkün olmayacaktır.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)