Haydi Mücadele Ateşini Güçlendirmeye!

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Büro İş Sendikası’nın İzmir Şubesi, 2. Olağan Genel Kurulu’nu İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’nda gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayan genel kurulda; divan seçimine geçildi. Verilen ortak önergeyle Divan Başkanlığı’na Ömer Lütfi Değirmenci, yazmanlıklara Zuhal Dinçer ve Arif Alel seçildiler.

Birleşik Kamu İş’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticilerin ve Ulusal Eğitim Derneği yöneticilerinin hazır bulunduğu genel kurulda, açış konuşmasını Büro İş İzmir Şube Başkanı Soner Sönmez yaptı.

Memur Sen’in hükümetle yaptığı sözleşmeler sonucu elde edilen artışın, eski yıllardaki kayıpları karşılamadığı gibi, yeni yılda yapılan zamlarla yok edildiğini belirten Sönmez; ‘’Emeğimize ve vatanımıza sahip çıkmak için mücadele ateşini güçlendirmemiz gerekiyor’’ dedi.

Büro İş Genel Başkanı Haydar Şahindokuyucu yaptığı konuşmada, karakışın, şehir statlarından Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin, valilik ve banka logolarından TC’nin kaldırıldığı bir süreçte, emek mücadelesinin üzerine çökmüşçesine geçirildiğini belirtti.

Şahindokuyucu, ‘’Zaman, Ahmet Taner Kışlalı’nın belirttiği gibi Atatürk’ün bayrağı altında toplanma zamanıdır’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Raporların okunması ardından, kurullar aklandı. Soner Sönmez ve Uğur İlkhız başkanlığında oluşan iki liste ile seçimlere gidildi.







Yarışı, Soner Sönmez’in başkan adayı olduğu liste kazandı. Yönetim Kurulu aşağıdaki şekilde oluştu.

Soner Sönmez (Başkan-İzmir Adliyesi)

Filiz Kızılkan (Konak Vergi Dairesi)

Kader Erdağı (İzmir Adliyesi)

Kamil Çelikkıran (Ege Vergi Dairesi)

Gökhan Ulu (İzmir Adliyesi)

Nuri Tombaklar (Gümrük Müdürlüğü)

Cengiz Güven Kısa (Balçova Vergi Dairesi)

Denetleme Kurulu

Hüseyin Karaca-Tülin Ulucan-Ahmet Barışık

Disiplin Kurulu

Günnur Kızıldoğan-Kazım Şahin-Saliha Az’dan oluştu.

Haber ve fotoğraf : Osman Gazi OKTAY

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)