‘Kongre lidere sadakati gösterdi’ diyen Yıldırım açık konuştu: Yolumuz Erdoğan’ın yolu


AKP’nin olağanüstü kongresine tek genel başkan adayı olarak giren ve genel başkan seçilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, teşekkür konuşmasında kongrenin ‘lidere olan sadakatin’ önemini vurguladığını belirterek, “Yolumuz milletin sesi, nefesi, partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur” dedi.

Divan başkanı Bekir Bozdağ, Yıldırım’ın 1405 geçerli oyun tamamını alarak AKP’nin yeni genel başkanı olduğunu açıklamıştı.

Teşekkür konuşmasında, ’emanet aldığı mukaddes bayrağı’ yere düşürmeyeceğini aktaran Yıldırım, “Yolumuz zor ama, aydınlık bir yoldur. Geleceğimiz aydınlıktır. Yolumuz milletin sesi, nefesi, partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur” dedi.

AKP teşkilatının her bir ferdine teşekkür eden Yıldırım şöyle devam etti: “Geleceğimiz olan gençler, AK Parti sizlerin omuzunda 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonunu gerçekleştirecektir. Bu kongre bizim ne kadar büyük, ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu, kardeşliğimizi beraberliğin, lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.”

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)