24 - 30 Ekim 2016 Haftalık Burç Astroloji: 29 Ekim Ayın En Yoğun Günü Ay, Mars ve Uranüse Dikkat !


29 Ekim ülkem Türkiye'nin hem Cumhuriyet Bayramı hem de -9 katsayısı ile ayın en yoğun günüdür. 29 Ekimde Ay, Mars, Uranüs üçlüsü -2 katsayısında olup Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilir. Örneğin 29 Ekim günü Türkiye'nin Natal Marsı (askeri gücü) Terazi burcunda olduğundan Ay (Amerika, Irak, BM, IMF, FED), Mars (Işid, İran, Irak, NATO, DHKP-C, PYD Başkanı Salih Müslim) ve Uranüs (Birleşik Rusya Partisi, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi) transitlerini sembolize eden şeylerden olumsuz etkiler alabilir. Bütün bir hafta boyunca ama bilhassa 29 Ekimde Türkiye.nin Natal Marsı (askeri gücü) büyük bir ihtimalle Güneşi Yengeç Marsı Koç olan ve hem Ay hem de Marsı sembolize eden Irak.dan olumsuz etki alabilir. (Ekim 2016 burç) (haftalık astroloji)

28 Ekime kadar Mars düşük katsayıda olup sadece Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkilese de 29 Ekimden itibaren artık bütün burçları bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. Ülkemiz Türkiyenin Güneşi Akrep Marsı Terazi olduğundan Mars transitinden çift olumsuz etki almaktadır. Yani bütün bir hafta ama bilhassa 29 Ekimden itibaren Türkiye.nin Marsı sembolize eden Işid, İran, Irak gibi ülke ve gruplara, saldırgan asker ve gruplara son derece dikkat etmesi gerekebilir. Kişisel olarak da herkesin bilhassa Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcundan olan kişilerin Marsı sembolize eden saldırgan ve kavgacı kişilere son derece dikkat etmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç burcundan katsayısı düşük kişilerin ise her zamankinden daha sinirli olacakları için karşısındaki kişileri kırabilirler. Örneğin Güneşi Koç burcundan olan Selahattin Demirtaş'ın her zamankinden daha sinirli olması söz konusudur. Natal Marsı Koç burcunda olan PYD Başkanı Salih Müslim de saldırgan bir tutum sergileyebilir.
Bu arada Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye de Marsdan (Işid, İran, Irak, vs) son derece zarar görebilir. (haftalık burç)

Bu haftaya damgasını Mars vurabilir bilhassa Mars yönetimindeki Koç burçları ve/veya Natal Marsları Koç burcunda olan kişiler hafta boyunca katsayısı düşük kişiler sizi sinirlendirmeye çalışsa da şeytana uymayın derim. (Ekim astroloji)

Mars transiti 29 Ekim - 19 Kasım arası herkesi ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri çift etkiyle olumsuz olarak etkileyecektir. Marsın katsayısı 06 Kasım günü -3 seviyesine inip dip yaptıktan sonra tekrar -1 seviyelerine çıkacaktır. 30 Kasımdan itibaren ise Mars tekrar yüksek katsayılara ulaşacaktır. Bu yüzden 30 Kasıma kadar dünyada bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçları ve sembolize ettikleri Marsın olumsuz etkisine hedef olabilir. Bu arada 08 Kasımda yapılacak Amerikan seçimlerinde Güneşi Akrep olan ve zaten katsayısı Natal (Doğumsal) bazda düşük olan Hillary Clinton için 30 Kasıma kadar Marsdan olumsuz etkiler gelebilir. Mars Hillary'nin hangi evinde bilmiyorum ama 06 Kasımda yani seçimlerden 2 gün önce Hillary de son derece olumsuz etkiler alacaktır. (2016 Ekim burç)

29 Ekim günü Uranüsü sembolize eden ve Güneşi Kova olan MHP parti bazında İkizler, Aslan, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilese de Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. Örneğin MHP Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AKP'yi Uranüs bazında olumlu etkileyebilir (Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AKP'nin Natal Marsı Yay). Uranüs geleceğe dair plan ve projeleri sembolize eder. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal (Doğumsal) Uranüsü Yengeç olduğundan ve Ay Transiti 29 Ekim günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7.evinde ve -2 katsayısında olacağından Ay.ı sembolize eden aşırı vatan sever kişiler, vatani konular, ülke güvenliği yada kendi güvenliği ile ilgili konular veya Yengeç burcundan Amerika, Irak gibi ülkeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Uranüsünü yani geleceğe dair plan ve projelerinin katsayısını -4.e düşürebilir. Natal Uranüs ayrıca tansiyon ve kan dolaşımı ile ilgili sağlık problemlerine de işaret eder. (2016 haftalık burç)

29 Ekim günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10.ev ile 11.ev kesişimindeki Mars transitine de dikkat etmesi gerekebilir. Aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi Balık ve Natal Marsı Yay olduğundan yani Neptün ve Jüpiter transitlerinin yönetiminde olduğundan bu transitlerden son derece olumlu etkiler almaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneş ve Marsının katsayısı artacağından hayat enerjisi artabilir ancak Mars transiti hafta boyunca ve bilhassa 29 Ekim günü herkesi etkilediği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da olumsuz yönde etkileyebilir. Mars transiti Cumhurbaşkanının 10.evinde olduğundan kariyer ve sosyal statü kaynaklı saldırılara maruz kalabilir. Mars transiti 11.evine de yakın olduğundan geleceğe dair plan ve projelerinde de bazı güçlükler olabilir. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlık sistemine geçilmesi için çaba sarf etmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlıkla ilgili plan ve projesine MHP'den destek gelse de 10.evindeki Mars transiti ile bazı saldırılara maruz kalabilir. Ayrıca Natal Uranüsü Yengeç olup Ay transiti 29 Ekim günü 7.evinde olacağından Cumhurbaşkanı Erdoğanın geleceğe dair plan ve projeleri 7.evini sembolize eden sosyal ve siyasi konular yüzünden değişim gösterebilir. (Ekim 2016)

*** Özet Transitler ***
Türkiye'nin bütün bir hafta boyunca Işid, İran, Irak gibi ülkelere, NATO gibi gruplara, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Bütün bir hafta Suriye'nin de Işid, İran ve Irak saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Bütün bir hafta Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Işid saldırılarına ve kendi ülkesi Irak'a yada İran'a dikkat etmesi gerekebilir. Bilhassa Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin bütün bir hafta kendini saldırılara karşı koruması gerekebilir. 24, 25, 26, 27, 28 Ekim Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ gibi isimler de kavga, tartışma ve saldırılara karşı kendilerini korumaları gerekebilir. 24, 25, 26, 27, 28 Ekim Işid hem saldırabilir hem de İran, Irak veya NATO saldırılarına maruz kalabilir. (Bakınız Mars Transiti)

28 Ekim Irak, Suriye gibi ülkeler Ay Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler bazında Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 28 Ekim Amerika, Almanya, Fransa ve Suudi Arabistan gibi ülkeler Irak ve Suriye yüzünden içsel çatışma yada ikilem yaşayabilirler. 29 Ekim Irak, Suriye, Rusya, Suudi Arabistan gibi ülkeler Ay Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular yüzünden Amerika, İngiltere, Mısır, Irak gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 29 Ekim Julian Assange Amerikadan ve/veya Almanya Başbakanı Angela Merkel'den sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etki alabilir. 29 Ekim Donald Trump Amerikadan ve/veya Julian Assange'dan sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alabilir.
(Bakınız Ay Transiti)

29 Ekim Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 24, 25, 26, 27 Ekim Türkiye, Suriye, Işid, İran gibi ülkeler Kürdistan Bölgesel Yönetimine Uranüs Koç burcunda olduğundan askeri konular bazında dikkat etmeleri gerekebilir. 24, 25, 26, 27 Ekim Türkiye'nin Yunanistana da askeri konular bazında dikkat etmesi gerekebilir. 24, 25, 26, 27 Ekim Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ gibi kişilerin Uranüs Koç burcunda olduğundan yeni başlangıçlar bazında kendi partileri olan MHP'ye dikkat etmeleri gerekebilir. Yani MHP içindeki bir takım yeni başlangıçlar yada atılacak yeni adımlar Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan gibi isimleri huzursuz edebilir. 28, 29, 30 Ekim Irak, Suriye, NATO askeri konular bazında Birleşik Rusya Partisine, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Kuzey Kore Lideri Kim Jong'a dikkat etmesi gerekebilir. Bilhasssa 29 Ekim Irak, Suriye, NATO askeri konular bazında Amerika, Almanya, Fransa, Suudi Arabistan, Rusya gibi ülkelere Rusya Başkanı Putine, İsrail Başbakanı Netanyahuya dikkat etmeleri gerekebilir. 29 Ekim HDP yeni başlangıçlar bazında MHP yüzünden içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. 29 Ekim Donald Trump, Hillary Clinton, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi isimler yeni başlangıçlar bazında olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Uranüs Transiti)

24, 25, 27, 29 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler Jüpiter Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında Rusyadan, Cumhurbaşkanı Erdoğandan, Almanya Başbakanı Angela Merkelden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'dan, Rusya Başkanı Putinden, İran Başkanı Hasan Ruhaniden son derece olumlu etkiler alabilirler. 29 Ekimde Irak ve Suriye sosyal ve siyasi konular bazında Amerikadan olumsuz etki alırken Rusyadan olumlu etki alabilir. (Bakınız Jüpiter Transiti)

25, 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Işid Neptün Balık burcunda olduğundan başka ülke devletlerinden, şirketlerden, vakıflardan olumlu etki almaya devam edebilir. Aynı şekilde Suriye Başkanı Esad devlet bazında Cumhurbaşkanı Erdoğandan olumlu etki alabilir. (Bakınız Neptün Transiti)

25, 27, 28, 29 Ekim Irak, Suriye gibi ülkelerin Plüton Oğlak burcunda olduğundan Başkan ve otorite konumundaki kişiler bazında Türkiyeye dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye Başkanı Esad'ın birbirlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Irak, Suriye, NATO bir takım gizli saklı işlerden, örgütlerden zarar görebilir. NATO'nun Kuzey Kore'ye, Japonyaya, Türkiyeye dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Plüto Transiti)

24, 25, 26, 27, 28, 29 Ekim Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkeler Merkür 24 Ekimde Terazide sonra da Akrep burcunda olacağından önce sosyal ve siyasi konular bazında daha sonra da gizli saklı işler, yer altı kaynakları (petrol, doğal gaz, vs) bazında Ermenistandan, Amerikadan, Almanyadan, Fransadan olumsuz etkiler alabilir. Ayrıca Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Suriye Başkanı Esad'dan gizli saklı işler bazında olumsuz etki alabilir. (Bakınız Merkür Transiti)

24 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi tüm dünyayı karşısına almış gözüküyor!
24 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Venüs Yay burcunda olduğundan yabancı ülke ve kültürler bazında tüm dünyayı karşısına almış gözüküyor. Ayrıca AB'nin (Avrupa Birliği) de 24 Ekimde Almanya, Fransa, İngiltere, Türkiye gibi ülkelerden hukuk ve yasalar bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. 24 Ekim Türkiye, İngiltere gibi ülkeler AB (Avrupa Birliği) ve/veya Irak Başbakanı Haydar el-Abadi konusunda içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

24, 26, 27, 28, 29 Ekim Işid, İran, Irak, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Güneş Akrep burcunda olduğundan gizli saklı işler, gruplar, yer altındaki kaynaklar (petrol, doğal gaz, vs) bazında Suudi Arabistandan, İsrailden olumsuz etki alabilirler. 25, 30 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi gizli saklı işler bazında Amerikadan ve/veya İsrailden olumsuz etkiler alabilir. 25, 30 Ekim Türkiye Irak Başbakanı Haydar el-Abadi yada AB (Avrupa Birliği) konusunda içsel çatışma/ikilem içinde olabilir. (Bakınız Güneş Transiti)

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(12.ev Neptün Süper, 29 Ekim 1.ev Uranüs, 7.ev Ay, 10.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(11.ev Neptün Süper, 29 Ekim 12.ev Uranüs, 6.ev Ay, 9.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_16.html
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(10.ev Neptün Süper, 29 Ekim 11.ev Uranüs, 5.ev Ay, 8.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_66.html
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(9.ev Neptün Süper, 29 Ekim 10.ev Uranüs, 4.ev Ay, 7.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_37.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(8.ev Neptün Süper, 29 Ekim 9.ev Uranüs, 3.ev Ay, 6.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_20.html
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(7.ev Neptün Süper, 29 Ekim 8.ev Uranüs, 2.ev Ay, 5.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_45.html
Natal gezegenleri Aslan, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(6.ev Neptün Süper, 29 Ekim 7.ev Uranüs, 1.ev Ay, 4.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_41.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(5.ev Neptün Süper, 29 Ekim 6.ev Uranüs, 12.ev Ay, 3.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_46.html
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(4.ev Neptün Süper, 29 Ekim 5.ev Uranüs, 11.ev Ay, 2.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_72.html
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(3.ev Neptün Süper, 29 Ekim 4.ev Uranüs, 10.ev Ay, 1.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_44.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(2.ev Neptün Süper, 29 Ekim 3.ev Uranüs, 9.ev Ay, 12.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_82.html
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(1.ev Neptün Süper, 29 Ekim 2.ev Uranüs, 8.ev Ay, 11.ev Mars Dikkat)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/24-30-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji_39.html
Natal gezegenleri Aslan, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

*** Mars Transiti ***

24, 25, 26, 27, 28 Ekim
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim

29, 30 Ekim
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Bütün bir hafta Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Türkiye'nin bütün bir hafta boyunca Işid, İran, Irak gibi ülkelere, NATO gibi gruplara, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Bütün bir hafta Suriye'nin de Işid, İran ve Irak saldırılarına dikkat etmesi gerekebilir. Bütün bir hafta Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Işid saldırılarına ve kendi ülkesi Irak'a yada İran'a dikkat etmesi gerekebilir. Bilhassa Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin bütün bir hafta kendini saldırılara karşı koruması gerekebilir. 24, 25, 26, 27, 28 Ekim Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ gibi isimler de kavga, tartışma ve saldırılara
karşı kendilerini korumaları gerekebilir. 24, 25, 26, 27, 28 Ekim Işid hem saldırabilir hem de İran, Irak veya NATO saldırılarına maruz kalabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

28 Ekim
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

28 Ekim
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

28 Ekim
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Rusya / HDP / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

29 Ekim
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Nijerya, Birleşik Rusya Partisi, Suriye, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP, HDP / IMF, FED / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

28 Ekim Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan veya Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 29 EKim Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 28 Ekim Irak, Suriye gibi ülkeler Ay Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler bazında Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 28 Ekim Amerika, Almanya, Fransa ve Suudi Arabistan gibi ülkeler Irak ve Suriye yüzünden içsel çatışma yada ikilem yaşayabilirler. 29 Ekim Irak, Suriye, Rusya, Suudi Arabistan gibi ülkeler Ay Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular yüzünden Amerika, İngiltere, Mısır, Irak gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 29 Ekim Julian Assange Amerikadan ve/veya Almanya Başbakanı Angela Merkel'den sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etki alabilir. 29 Ekim Donald Trump Amerikadan ve/veya Julian Assange'dan sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Uranüs Transiti ***

24, 25, 26, 27 Ekim
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus, Kırgızistan, Venezuella / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May

28, 29, 30 Ekim
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

29 Ekim
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

29 Ekim
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Rusya / HDP / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov,
Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Bütün bir hafta Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 29 Ekim Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 24, 25, 26, 27 Ekim Türkiye, Suriye, Işid, İran gibi ülkeler Kürdistan Bölgesel Yönetimine Uranüs Koç burcunda olduğundan askeri konular bazında dikkat etmeleri gerekebilir. 24, 25, 26, 27 Ekim Türkiye'nin Yunanistana da askeri konular bazında dikkat etmesi gerekebilir. 24, 25, 26, 27 Ekim Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ gibi kişilerin Uranüs Koç burcunda olduğundan yeni başlangıçlar bazında kendi partileri olan MHP'ye dikkat etmeleri gerekebilir. Yani MHP içindeki bir takım yeni başlangıçlar yada atılacak yeni adımlar Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan gibi isimleri
huzursuz edebilir. 28, 29, 30 Ekim Irak, Suriye, NATO askeri konular bazında Birleşik Rusya Partisine, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Kuzey Kore Lideri Kim Jong'a dikkat etmesi gerekebilir. Bilhasssa 29 Ekim Irak, Suriye, NATO askeri konular bazında Amerika, Almanya, Fransa, Suudi Arabistan, Rusya gibi ülkelere Rusya Başkanı Putine, İsrail Başbakanı Netanyahuya dikkat etmeleri gerekebilir. 29 Ekim HDP yeni başlangıçlar bazında MHP yüzünden içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. 29 Ekim Donald Trump, Hillary Clinton, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi isimler yeni başlangıçlar bazında olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Jüpiter Transiti ***

24, 25, 27, 29 Ekim
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / NATO, BM, IMF, FED / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

24, 25, 27, 29 Ekim Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etki alabilirler. Örneğin 24, 25, 27, 29 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler Jüpiter Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında Rusyadan, Cumhurbaşkanı Erdoğandan, Almanya Başbakanı Angela Merkelden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'dan, Rusya Başkanı Putinden, İran Başkanı Hasan Ruhaniden son derece olumlu etkiler alabilirler. 29 Ekimde Irak ve Suriye sosyal ve siyasi konular bazında Amerikadan olumsuz etki alırken Rusyadan olumlu etki alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Neptün Transiti ***

25, 26, 27, 28, 29, 30 Ekim
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / DHKP-C, PYD, PKK / BM, IMF, FED, AB / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

25, 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etki alabilirler. Örneğin 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Işid Neptün Balık burcunda olduğundan başka ülke devletlerinden, şirketlerden, vakıflardan olumlu etki almaya devam edebilir. Aynı şekilde Suriye Başkanı Esad devlet bazında Cumhurbaşkanı Erdoğandan olumlu etki alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Plüto Transiti ***

25, 27, 28, 29 Ekim
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

25, 27, 28, 29 Ekim Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 25, 27, 28, 29 Ekim Irak, Suriye gibi ülkelerin Plüton Oğlak burcunda olduğundan Başkan ve otorite konumundaki kişiler bazında Türkiyeye dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye Başkanı Esad'ın birbirlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Irak, Suriye, NATO bir takım gizli saklı işlerden, örgütlerden zarar görebilir. NATO'nun Kuzey Kore'ye, Japonyaya, Türkiyeye dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.


*** Merkür Transiti ***

24, 25, 26, 27, 28, 29 Ekim
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

24, 25, 26, 27, 28, 29 Ekim Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etki alabilirler. Örneğin 24, 25, 26, 27, 28, 29 Ekim Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkeler Merkür 24 Ekimde Terazide sonra da Akrep burcunda olacağından önce sosyal ve siyasi konular bazında daha sonra da gizli saklı işler, yer altı kaynakları (petrol, doğal gaz, vs) bazında Ermenistandan, Amerikadan, Almanyadan, Fransadan olumsuz etkiler alabilir. Ayrıca Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Suriye Başkanı Esad'dan gizli saklı işler bazında olumsuz etki alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Venüs Transiti ***

24 Ekim
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

24 Ekim
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

24 Ekim
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM / Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

24 Ekim Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 24 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Venüs Yay burcunda olduğundan yabancı ülke ve kültürler bazında tüm dünyayı karşısına almış gözüküyor. Ayrıca AB'nin (Avrupa Birliği) de 24 Ekimde Almanya, Fransa, İngiltere, Türkiye gibi ülkelerden hukuk ve yasalar bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. 24 Ekim Türkiye, İngiltere gibi ülkeler AB (Avrupa Birliği) ve/veya Irak Başbakanı Haydar el-Abadi konusunda içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Güneş Transiti ***

24, 26, 27, 28, 29 Ekim
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim

25, 30 Ekim
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

25, 30 Ekim
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / NATO, BM, IMF, FED / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

25, 30 Ekim
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM / Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar, egoist ve baskın kişiler

24, 26, 27, 28, 29 Ekim Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 25, 30 Ekim Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 24, 26, 27, 28, 29 Ekim Işid, İran, Irak, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Güneş Akrep burcunda olduğundan gizli saklı işler, gruplar, yer altındaki kaynaklar (petrol, doğal gaz, vs) bazında Suudi Arabistandan, İsrailden olumsuz etki alabilirler. 25, 30 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi gizli saklı işler bazında Amerikadan ve/veya İsrailden olumsuz etkiler alabilir. 25, 30 Ekim Türkiye Irak Başbakanı Haydar el-Abadi yada AB (Avrupa Birliği) konusunda içsel çatışma/ikilem içinde olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

24 -30 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26, 27 Ekim Uranüs
24, 25, 26, 27 Ekim Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29, 30 Ekim Uranüs
28, 29, 30 Ekim Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 27 Ekim Ay
27 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 28 Ekim Ay
28 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 29 Ekim Ay
29 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 24 Ekim Merkür
24 Ekim Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24, 26, 27, 28, 29 Ekim Güneş
24, 26, 27, 28, 29 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa burcunu kötü etkileyen transit: 25, 30 Ekim Güneş
25, 30 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Boğa burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 30 Ekim Ay
30 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 27, 28, 29 Ekim Merkür
25, 26, 27, 28, 29 Ekim Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler
Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 24 Ekim Venüs
24 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26, 27, 28 Ekim Mars
24, 25, 26, 27, 28 Ekim Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 29, 30 Ekim Mars
29, 30 Ekim Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 25, 27, 28, 29 Ekim Plüto
25, 27, 28, 29 Ekim Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 29 Ekim Uranüs
29 Ekim Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 27 Ekim Ay
27 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 28 Ekim Ay
28 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25, 27, 29 Ekim Jüpiter
24, 25, 27, 29 Ekim Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25, 30 Ekim Güneş
25, 30 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 30 Ekim Ay
30 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Ekim Venüs
24 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Neptün
25, 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Mediacat

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)