23 - 29 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: 24 Ocak Ay Transitine 29 Ocak Neptüne Dikkat !


24 Ocak Salı günü Ay Transiti +6 katsayısı ile haftanın en yüksek katsayılı transitlerinden olacak. Ay Transiti Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burçlarını olumlu etkilerken Yengeç ve Oğlak burçlarını olumsuz olarak etkileyebilir. Ay transiti olumlu anlamda güven ve güvenliğin artması, üretimin yükselmesini olumsuz anlamda ise güvenlik problemlerini, ülke güvenliğindeki açıkları, üretim ve verimin düşmesini sembolize etmektedir. Yani Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden konularda ve kişilerde güvenlik problemleri, güvensizlik ve verimsizlik olsa da Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burçlarında tam tersi olabilir. Natal Güneş ve Marsı Yengeç/Oğlak olanlar Ay transitinden daha çok olumsuz etki alabilirler. Natal Güneşi Yengeç/Oğlak olup Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanların ise Ay transitini sembolize eden (ev, aile, anne, annelik, gayrimenkul, güvenlik, üretim, vatani konular) konular yüzünden sadece biraz keyifleri kaçabilir. Natal Güneşi Yengeç/Oğlak olmayıp Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar ise 24 Ocak Salı günü Ay Transiti hangi evlerinde olacaksa o konularda kendilerini güvende hissedebilir veya verim ve üretkenlikleri artabilir. Bu arada Ay Transitinden olumlu etki alabilmek için Natal Marsınızın katsayısının da yüksek olması gerekir. (Ocak 2017 burç)

Örneğin Yükselen Aslan ise 24 Ocak Salı günü Ay Transiti 5.evinizde olacak eğer Natal Güneşiniz Yengeç/Oğlak değil ve Natal Marsınız Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olup katsayısı yüksek ise 5.evi sembolize eden hobilerle, varsa çocuklarla, varsa romantik ilişkinizle ilgili konularda üretkenliğiniz artabilir, kendinizi bu konularda güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz.

24 Ocak günü Satürn de +6 katsayısında olup Ay Transiti ile kavuşum yapacak. Satürnden de bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilir. Satürn olumlu anlamda kişiye disiplin ve metodik çalışma azmi verir. Örneğin Satürn 5.evinizde ise varsa hobilerinizle, çocuklarınızla ilgili disiplinli çalışmalara yön verebilirsiniz. (haftalık burç)

Ay Transitini Sembolize eden şeyler (Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar) : Amerika, Irak, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, BM (Birleşmiş Milletler), IMF, FED, ABD Doları, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Ay Transitini sembolize eden konular: Vatani konular, ülke güvenlikleri, güvenlik problemleri/açıkları, üretimle ilgili konular, aşırı duygusal ve hassas kişiler (haftalık astroloji)

Dünya genelinde 24 Ocak günü Ay Transitinden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler: Amerika, Irak, ABD Doları, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Rusya, İtalya, Tayvan, IMF, FED, IMF Başkanı Christine Lagarde, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Ülke genelinde 24 Ocak günü Ay Transitinden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler: Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Türk Lirası, Adana, Gaziantep (Ocak astroloji)

24 Ocak Salı günü Olasılıklar
- Amerika'nın ve Irak'ın Güneşi Yengeç olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişilerinde ve genç kesiminde dalgalanmalar olabilir. Amerika ve Irak'ın vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular yüzünden keyfi kaçabilir. Amerikadaki güvensiz ortam yüzünden ABD Doları olumsuz etki alabilir. ABD Doları yüzünden Türk Lirası da olumsuz etki alabilir.
- IMF ve FED içinde dalgalanmalar olabilir. IMF veya FED Amerikayı, ABD Dolarını, Rusyayı olumsuz etkileyebilir.
- Julian Assange Amerikadan vatani konular bazında, ülke güvenlikleri yada kendi güvenliği bazında olumsuz etki alabilir.
- Rusya Amerikadan, Irakdan, BM'den vatani konular ve ülke güvenlikleri bazında olumsuz etki alabilir.
- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, vatani konular bazında İngiltereden veya BM'den (Birleşmiş Milletler) olumsuz etki alabilir.
- Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Amerikadan ülke güvenliği yada kendi güvenliği bazında olumsuz etki alabilir.
- Meral Akşener ve Devlet Bahçeli vatani konular yada kendi güvenlikleri bazında olumsuz etki alabilir. Devlet Bahçeli vatani konular bazında Meral Akşener'den olumsuz etki alabilir.
- Adana, Gaziantep gibi şehirler kurtuluş tarihlerine göre Natal Güneşleri Oğlak burcunda olduklarından vatani konular ve ülke güvenliği, güvenlik açıkları, aşırı hasssas ve duygusal kişiler bazında olumsuz etkiler alabilir. 24 Ocak günü Adana ve/veya Gaziantep'de saldırılara karşı ek önlemler alınması gerekebilir. (Bakınız Ay Transiti Bölümü)

29 Ocak Pazar günü Jüpiter, Satürn ve Uranüs +6 katsayısında olacağından özellikle Koç ve Terazi burçlarını sembolize eden şeyler Satürn ve Uranüsden, Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler Jüpiter ve Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. (2017 Ocak burç)

29 Ocak günü Natal Marsı Yengeç/Oğlak olanlar katsayıları oranında (İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, BM, IMF, FED, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu) Jüpiter ve Uranüsden aldıkları etki ile hareket ve davranışlarında daha yayılmacı, orjinal ve objektif olabilirler. Örneğin 29 Ocak günü Kemal Kılıçdaroğlunun Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden, Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan, teknolojik konulardan, geleceğe dair bir takım plan ve projelerden Natal Güneşi yada Marsı Yay/Kova burçlarından (MHP.den) olumlu etkiler alması olasıdır. (2017 haftalık burç)

29 Ocak Pazar günü Balık burcunun yöneticisi Neptün Transiti -1 katsayısına düşecek olduğundan Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını sembolize eden şeylerde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Balık burcu devlet kurumlarını, şirket ve vakıfları, İkizler burcu her türlü iletişimi (bilgi, belge, konuşma, yazışma, internet, telefon, vs), Başak burcu her türlü hizmeti (eğitim, öğretim, ulaşım), işçi ve çalışanları, Yay burcu hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri, din, inanç ve felsefi konuları ve bu konularla uğraşanları sembolize etmektedir. Bu konularda bulanık olaylar olabilir. Bu durumdan en çok olumsuz etki alabilecek kişiler Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda olan kişilerdir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğanın Güneşi Balık Marsı Yay burcunda olup 12.evindeki Neptün transitinden yani devlet kurumları içinde olası bulanık olaylardan olumsuz etkiler alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Terazi burcundaki Natal Neptünü de düşük katsayıda olacağından 29 Ocak günü bilhassa Natal Güneş ve/veya Marsı Balık burcundan (Natal Marsı Balık olan İlker Başbuğ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Natal Güneşi Balık olan Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim) kişilere katsayıları oranında dikkat etmesi gerekebilir. 24 Ocak Salı günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9.evindeki Ay ve Satürn kavuşumundan (Natal Marsı Yay olduğundan) yani hukuk ve yasalarla ilgili verimli ve disiplinli çalışmalardan son derece olumlu etkiler alabilmesi olasıdır. (Ocak 2017)

29 Ocak günü Natal Marsı Balık olan Işid, DHKP-C, PYD, İran, Belçika gibi ülke ve grupların Neptün yüzünden katsayıları düşeceğinden bu ülke ve grupların sebep olabileceği bulanık olaylar gündeme gelebilir. 29 Ocak günü İzmir'in kurtuluş tarihi 09 Eylük 1922 olduğundan Natal Güneş Başak Mars Yay olup Neptün Transitinin neden olabileceği bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan Neptünyen olaylardan olumsuz etkiler alabilir. Örneğin İzmir'de 29 Ocak günü Işid yada DHKP-C saldırıları gündeme gelebilir. Tabiki bütün bunlar birer olasılıktır kesin bir şey olabilir diyemeyiz. Allah ülkemizi korusun ! (Bakınız Neptün Transiti Bölümü)

29 Ocakta katsayısını düşürecek Neptün 31 Ocak, 01, 02, 04, 05, 07, 09, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 18, 21 Şubat Tarihlerinde de -1 katsayısında olup Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Neptün bireysel anlamda psikolojiyi ve hayal dünyasını da sembolize ettiğinden psikolojisi bozuk kişilerin neden olabileceği olaylarda artışlar olabilir. Neptün ayrıca uyuşturu maddeleri, alışkanlık yapan ilaçları da sembolize ettiğinden uyuşturan veya bağımlılık yapan maddelerin kullanımında dikkatli olmak gerekebilir. Neptün zehirlenmeleri (gıda, ilaç, vs), nedeni belirsiz yangınları, boğulma olaylarını, kurban edilmeyi, aldanma ve aldatılma olaylarını, sisli ve bulanık olayları da sembolize etmektedir. Bu yüzden Natal Güneş ve Marsı Balık, Yay, Başak, İkizler burcu olup Natal Neptünün katsayısı da düşük ise bu kişilerin Neptün Transitine çok dikkat etmeleri gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(24 Ocak 9.ev Ay Süper ama 4 ve 10.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 12.ev Neptün Dikkat, 1.ev Uranüs, 7.ev Jüpiter, 9.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji.html

Yükselen Boğa
(24 Ocak 8.ev Ay Süper ama 3 ve 9.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 11.ev Neptün Dikkat, 12.ev Uranüs, 6.ev Jüpiter, 8.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_15.html

Yükselen İkizler
(24 Ocak 7.ev Ay Süper ama 2 ve 8.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 10.ev Neptün Dikkat, 11.ev Uranüs, 5.ev Jüpiter, 7.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_38.html

Yükselen Yengeç
(24 Ocak 6.ev Ay Süper ama 1 ve 7.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 9.ev Neptün Dikkat, 10.ev Uranüs, 4.ev Jüpiter, 6.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_54.html

Yükselen Aslan
(24 Ocak 5.ev Ay Süper ama 12 ve 6.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 8.ev Neptün Dikkat, 9.ev Uranüs, 3.ev Jüpiter, 5.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_95.html

Yükselen Başak
(24 Ocak 4.ev Ay Süper ama 11 ve 5.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 7.ev Neptün Dikkat, 8.ev Uranüs, 2.ev Jüpiter, 4.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_68.html

Yükselen Terazi
(24 Ocak 3.ev Ay Süper ama 10 ve 4.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 6.ev Neptün Dikkat, 7.ev Uranüs, 1.ev Jüpiter, 3.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_43.html

Yükselen Akrep
(24 Ocak 2.ev Ay Süper ama 9 ve 3.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 5.ev Neptün Dikkat, 6.ev Uranüs, 12.ev Jüpiter, 2.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_47.html

Yükselen Yay
(24 Ocak 1.ev Ay Süper ama 8 ve 2.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 4.ev Neptün Dikkat, 5.ev Uranüs, 11.ev Jüpiter, 1.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_10.html

Yükselen Oğlak
(24 Ocak 12.ev Ay Süper ama 7 ve 1.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 3.ev Neptün Dikkat, 4.ev Uranüs, 10.ev Jüpiter, 12.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_51.html

Yükselen Kova
(24 Ocak 11.ev Ay Süper ama 6 ve 12.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 2.ev Neptün Dikkat, 3.ev Uranüs, 9.ev Jüpiter, 11.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_77.html

Yükselen Balık
(24 Ocak 10.ev Ay Süper ama 5 ve 11.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 1.ev Neptün Dikkat, 2.ev Uranüs, 8.ev Jüpiter, 10.ev Satürn Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_12.html

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

*** Güneş Transiti ***

23, 24, 25, 26, 27 Ocak
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Gaziantep / ABD Doları, Türk Lirası / Galatasaray

28, 29 Ocak
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / HDP, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, AB, TC Merkez Bankası / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus / Galatasaray

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, FED Başkanı Janet Yellen

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Ay Transiti ***

24, 25, 27 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP, CHP, MHP / AB, TC Merkez Bankası / PKK, DHKP-C, PYD / Gaziantep, İzmir, Ankara, İstanbul, Adana / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Galatasaray / Türk Lirası

24, 25, 27 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
IMF, FED

24, 25, 27 Ocak
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olup Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Kanada, Rusya, İtalya, Tayvan / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Türk Lirası / Adana, Gaziantep

26 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları

26 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası / Ankara, İstanbul, Adana / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ

26 Ocak
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan, İtalya, Tayvan / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif / Adana, İstanbul, Ankara

28 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov / ABD Doları

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Venüs Transiti ***

25, 26, 27, 28, 29 Ocak
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / DHKP-C, PYD, PKK / CHP, MHP, AKP, HDP / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / AB, TC Merkez Bankası / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Galatasaray / Türk Lirası

25, 26, 27, 28, 29 Ocak
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
Suriye / NATO

25, 26, 27, 28, 29 Ocak
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suudi Arabistan / HDP / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis / Ankara, İstanbul / Galatasaray

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / Ankara, İstanbul / HDP / Şangay Beşlisi, TC Merkez Bankası / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Jüpiter Transiti ***

27, 29 Ocak
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / BM, IMF, FED / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Fenerbahçe

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / Gaziantep, İzmir / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Galatasaray / Türk Lirası

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Satürn Transiti ***

23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Ocak
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / NATO, Şangay Beşlisi / ABD Doları / Ankara, İstanbul / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, PYD Başkanı Salih Müslim / Beşiktaş

Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / Adana, Gaziantep / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu / Fenerbahçe / Türk Lirası

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Uranüs Transiti ***

27, 28, 29 Ocak
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / NATO, Şangay Beşlisi / BM, IMF, FED / CHP, AKP, HDP / PKK / Gaziantep, İzmir / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Neptün Transiti ***

29 Ocak
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir

Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May, İlker Başbuğ

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Plüto Transiti ***

25 Ocak
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, AB, TC Merkez Bankası / Ankara, İstanbul, Adana / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde / ABD Doları / Fenerbahçe, Beşiktaş

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / Adana / MHP / AB, BM, TC Merkez Bankası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

23 - 29 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 27 Ocak Ay
24, 25, 27 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 26 Ocak Ay
26 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25, 26, 27 Ocak Güneş
23, 24, 25, 26, 27 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29 Ocak Güneş
28, 29 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 28 Ocak Ay
28 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Venüs
25, 26, 27, 28, 29 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 29 Ocak Neptün
29 Ocak Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 27, 28, 29 Ocak Uranüs
27, 28, 29 Ocak Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 27, 29 Ocak Jüpiter
27, 29 Ocak Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Bütün burçlar Bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25, 27 Ocak Ay
24, 25, 27 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Satürn
Bütün bir hafta Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 26 Ocak Ay
26 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25 Ocak Plüto
25 Ocak Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Venüs
25, 26, 27, 28, 29 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)