Avatar Atakan'dan 'Özel Kuvvetler' dizisi geliyor


Son günlerin trendi olan özel hareket askeri konulu, terör ile mücadele konulu dizilere bir yenisi eklenmeye hazırlanıyor. Bu konuda ilk dizi Fox’dan gelirken, ikinci adımı Kanal D atmıştı.

Fox Tv’de tanıtımı yayınlanan Savaşçı dizisi ile Kanal D’de tanıtımı yayınlanan İsimsizler dizisi ilk tanıtım fragmanlarından anlaşıldığı üzere askeri konulu bir dizi olarak görünüyorlar.

Özel harekat askerlerinin operasyonlarının konu edileceği kulislerde dolaşırken, benzer bir yapım da Star Tv ekranları için hazırlanıyor.


Birleşme kararı alan TIMS & B Productions yapımı olarak ekranlara taşınacak olan, senaryosunu Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini de Yağız Akaydın’ın üstlendiği dizinin ismi netleşmese de “Özel Kuvvetler” olarak anılıyor.

Cast çalışmaları devam eden dizi için başrol oyuncularının bir kısmı belli olmuş durumda. Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Kötü Çocuk filminin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş olurken, Survivor’ın birincisi Çağan Atakan Arslan’ın da dizi de önemli bir rolü olacağı kaydedildi. Doktor Hande adında ki dizinin önemli karakteri olan başrol kadın oyuncusu için ise cast çalışmalarının devam edildiği belirtildi.

Star Tv’nin yeni dizisinde “Özel Kuvvetler’de görevli bir üsteğmenin, nişanlısının teröristler tarafından öldürülmesiyle, intikam yemini etmesi” sonrası yaşananlar konu edilecek.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)