CHP'lilerin vatanseverliği, Fetullah Gülen’in dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Biz CHP olarak ne dün ne de bugün, tarihimizin hiçbir döneminde, hiçbir kirli ilişkinin parçası olmadık. Havuz medyası eğer terör örgütüyle ilişki kuran birini arıyorsa, dönsün kendi arşivlerine baksın! CHP'lilerin vatanseverliği, iktidar kucağında semirmiş çete reisi Fetullah Gülen’in dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir” açıklamasında bulundu.

CHP’li Tezcan, CHP’nin terör örgütleriyle ittifak ettiği iddialarına yazılı açıklama ile tepki gösterdi. “Türkiye’yi Anayasa değişikliğiyle bölmeyi planlayan iftira kumpanyasının faaliyetleri devam ediyor” diyen Tezcan, Türkiye’nin hayırlı geleceği üzerine söyleyecek tek bir sözü olmayanların, başkanlık sistemini öngören Anayasa değişikliğini iftira kampanyasıyla geçirebileceklerini sandıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Havuz bataklığının yayın organları aldıkları talimatlar doğrultusunda, Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör örgütleriyle yan yana gösterme iftirasına başlamıştır. Biz CHP olarak ne dün ne de bugün, tarihimizin hiçbir döneminde, hiçbir kirli ilişkinin parçası olmadık. Havuz medyası eğer terör örgütüyle ilişki kuran birini arıyorsa, dönsün kendi arşivlerine baksın! Habur'da seyyar mahkeme kuranlar, aziz şehitlerimize ‘kelle’ diyenler elbette ki arşivlerinizdedir. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ni bölünme anayasasına karşı dik duruşu nedeniyle iftiralarının hedefi haline getirenler, daha düne kadar ‘Ne istediler de vermedik' diyenlerdir.

-“CHP’YE BU TÜR KİRLİ İFTİRALAR YAPIŞMAZ”-
Devlet imkânlarıyla semirenlerin, sandıktan çıkacak ‘hayır’ın telaşı içinde olduklarını biz gayet iyi biliyoruz. CHP'lilerin vatanseverliği, iktidar kucağında semirmiş çete reisi Fetullah Gülen’in dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerine bu tür kirli iftiralar yapışmaz, yapışamaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü noktasında CHP’nin tutumu nettir. CHP, Türkiye’nin birliğinin, bütünlüğünün, demokratik cumhuriyetin ve temel değerlerimizin güvencesi olan bir siyasi partidir.”

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)