Cinsiyet değiştirmiş en güzel 10 kadın


Jenna Talackova

Ülkesini ''Dünya Kainat Güzeli'' yarışmasında temsil etmek için, onlarca finalist arasından seçildi. Kanada güzelinin cinsiyet değiştirdiği ortaya çıkınca diskalifiye edildi. Sonradan hakkını aradı, yarışmaya tekrar katılmaya hak kazandı.


Andreja Pejic

Moda dünyasının en ünlü cinsiyet değiştiren modeli. Operasyon geçirmeden önce erkek model olarak yüzünün güzelliğiyle dikkat çekiyordu.


Chen Lili

Çin'in en çok tanınan genç kuşak yıldızlarından biri. O da hayatına erkek olarak başladı. Sonra cinsiyet değiştirdi. Chen Lili, resmi olarak cinsiyet değişimi kabul edilen, yani kimlik kartı verilen ilk kadın oldu.



Lea T

Dünyada onu tanımayan yok. Brezilyalı eski bir futbolcunun oğlu olarak dünyaya geldi. Cinsiyet değiştirdi, moda dünyasının en çok aranan modelleri arasında yerini aldı.



Miriam Rivera

Meksikalı Miriam Rivera, ülkesinde kendi üzerine kurulan bir TV programı için kamera karşısına geçti. Rivera şu sıralar İspanya'da yaşıyor. TV programlarına devam ediyor. Daha 4 yaşındayken kız olmak istediğini söyledi. Kendisine cinsiyet değişimi kararında en çok destek veren de annesi oldu.


Claudia Charriez

Birçok ajanstan cinsiyet değiştirdiği öğrenilince kovuldu ama çok önemli bir model oldu. Erkek olduğuna inanmayan oranı oldukça fazla. 2008 senesinde ABD'de topmodel yarışmasını kazandıktan sonra ki yıl da Amerikanın en iyi transeksüel modeli olarak ödül kazandı.


Florencia De La V

De La V, Arjantin'de Roberto Carlos ismiyle doğdu. Ülkesinin en ünlü oyuncularından oldu. Önceki mesleği editörlüktü. Kadın olduktan sonra bir erkekle evlendi. Taşıyıcı bir anneden kız bebekleri oldu.


Caroline Tula Cossey

Dünyanın en ünlü translarından biri. Playboy'a bile soyundu. Deneyimlerini yazdı 'I'm woman' isimli kitabını çıkardı.


Robeto Close

Ergenlik döneminde gizlice kadınsı kıyafetler almaya başladı. Ailesinden gizlice kadın hormonu enjekte ediyordu. 17 yaşında kariyeri model ve aktris olarak çıkışa geçti. Brezilya'nın en güzel kadınları listesinde yer aldı.


Kim Petras

Alman pop müziğinin genç yıldızı, upuzun sarı saçları ve bebeksi yüz ifadesiyle hayli çekici gözüküyor. Onun bir trans olduğuna kimse inanmak dahi istemiyor. Ama bir erkek olarak dünyaya geldi.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)