Eski eş dehşeti! Bir bebek ve annesi yaşamını yitirdi


Gaziantep'te, İrfan Çetin, boşandığı 23 yaşındaki eski eşine evinin önünde kucağındaki kızıyla kurşun yağdırdı. Olayda küçük Mina ve annesi Elif Yürek öldü.

Gaziantep'te, askerden kısa süre önce gelen İrfan Çetin, 5 yıl önce boşandığı 23 yaşındaki Elif Yürek'i evinin önünde kucağında 3 yaşındaki kızı Mina varken, tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Olayda küçük Mina öldü, annesi Elif Yürek ile bu sırada sokakta bulunan 5 yaşındaki Burak Demir yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Özgürlük Mahallesi 82'nci Sokak'ta meydana geldi. Askerden kısa süre önce geldiği belirtilen İrfan Çetin, 5 yıl önce kendisinden boşanıp yeniden evlenen Elif Yürek ile evinin önünde karşılaştı. Çetin, tabancasını çıkarıp kucağında kızı Mina bulunan Elif Yürek'e peş peşe ateş açtı. Olayda Elif Yürek ve kızı Mina ile bu sırada sokakta bulunan Burak Demir yaralandı.

ANNE DE ÖLDÜ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan küçük Mina ve Elif Yürek doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olay yerinde, Elif Yürek'in terlikleri ile yaşamını yitiren küçük Mina'nın emziği kaldı. 
Polis, kaçan İrfan Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)