Hollanda krizi için ünlülerin tepkileri



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da sınır dışı edilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü isimler, tepkilerini çok sert bir dille ifade etti.
ŞAHAN GÖKBAKAR: "ÇOK SİNİRLİYİM, UTANMALISIN!"

Tepki verenlerin başında Recep İvedik 5 filmiyle gündemde olan Şahan Gökbakar vardı. Yurt dışında da filmleri ilgi gören Gökbakar, sözlerini sakınmadan sarf etti. "Avrupa ve onun lalesi" ifadeleriyle söze başlayan Gökbakar, "Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınırdışı etme ve saçma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınırdışı etmek, ucağını indirmemek falan bunlar kabul edilemez... Çok sinirliyim. Utanmalısın " ifadelerini kullandı.

ESRA EROL: "YORUMLAYAMIYORUM"

Esra Erol, bir Türk gencinin Hollanda polisi tarafından köpekli saldırıya maruz kaldığı görüntüleri paylaşarak, "Bu fotoğrafı yorumlayamıyorum" dedi ve 'Hollanda' etiketini kullandı.

ALİ ÖZBİR: "PORTAKALI SOYDURMA DİYORUM"

Esra Erol'un eşi, 'Kürt İdris'in oğlu' lakabıyla bilinen Ali Özbir, Hollanda'ya çok sert çıktı. Özbir, "TÜRKİYE diyorum...akıllı olun diyorum...PORTAKALI soydurma diyorum...anladınız siz onu mevzu bahis vatan ise gerisi tefferuattır. Her olaya tepki koyan sosyal medya neredesin!!!!!!" ifadelerine yer verdi.

ERHAN ÇELİK: "ÇOK AĞLADI, ACISINI AĞZINA TEPTİLER"

TRT Ana Haber sunucusu Erhan Çelik, Türklerin Hollanda Rotterdam'da konsolosluk önünde toplandığı sıralarda orada bulunuyordu. Köpekle saldırıya uğrayan gence tanık olan Erhan Çelik, Hollanda polisi tarafından saldırıya uğradı. Çelik, bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşarak, "O çocuğu bize vermediler... Köpeğin ısırığıyla alıp, polis karakoluna götürdüler... Çok ağladı, acısını ağzına teptiler." yorumunu yaptı.
"BU BAKIŞLARI ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Ardından Türk bayrağı tutan bir kadının fotoğrafını paylaşarak, "Hollanda polisinin bu yiğit Türk kadınına şaşkın bakışlarını asla unutmayacağım!" dedi.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)